Előfizetés

Két évig rejtegette anyja holttestét egy 61 éves asszony

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.10.23. 13:07

Fotó: police.hu
A rendőrök gondozási kötelezettség elmulasztása miatt folytatnak eljárást a nő ellen.
A rendőrségre 2019. október 21–én érkezett bejelentés arról, hogy egy pápai családi házban egy női holttestet találtak. A helyszíni szemle és a nyomozás adatai alapján a rendőrök megállapították, hogy az idős asszony közel két évvel ezelőtt hunyt el - írja honlapján a rendőrség. A halálesettel kapcsolatban a Pápai Rendőrkapitányság gondozási kötelezettség elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást, melynek során a nyomozók egy 61 éves nőt gyanúsítottként kihallgattak.  

Két mentőhelikopter is érkezett a hármas karambolhoz az R67-es gyorsforgalmin

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.10.23. 11:29
Illusztráció
Fotó: Népszava
Egy embert a tűzoltók szabadítottak ki az egyik autóból.
Összeütközött három személygépkocsi az R67-es gyorsforgalmi úton, azaz a 67-es főút elkerülő szakaszán, a 68. kilométerszelvényben, Gamás-Vadépuszta közelében - írja honlapján a Katasztrófavédelem. Egy ember beszorult az egyik járműbe. Őt feszítővágóval szabadították ki, majd átadták a mentőknek a műszaki mentést végző kaposvári hivatásos tűzoltók. A helyszínre két mentőhelikopter is érkezett. Az érintett útszakaszról elterelik a forgalmat.

Gyerek sérült egy balesetben az M1-esen

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.10.23. 10:37
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A baleset miatt torlódásra kell számítani Budaörs térségében a fővárosból kifelé vezető oldalon.
Eddig tisztázatlan körülmények között két autó ütközött össze 2019. október 23-án 9 óra körül az M1-es autópálya 19-es kilométerszelvényében, a fővárosból kifelé vezető oldalon - írja a police.hu. Az elsődleges információk alapján a balesetben egy gyermek könnyebben megsérült. A balesettel érintett útszakaszon a műszaki mentés miatt torlódásra kell számítani a járművezetőknek.