Előfizetés

Eltűnt egy magyar testvérpár Spanyolországban

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.10.26. 17:49

Fotó: Clara Margais / AFP / dpa Picture-Alliance
A 30 éves nőt és 18 éves öccsét keresik a hatóságok.
Napok óta hatalmas viharok és árvizek pusztítanak Spanyolországban, a halálos áldozatok száma már nyolcra nőtt. A Daily Mail azt írja: a hatóságok több embert még keresnek, köztük egy magyar testvérpárt – vette észre a hvg.hu. Mint írják, az egyik mallorcai hotelben megszálló 30 éves nőt és 18 éves öccsét azután kezdték keresni, hogy egy szemtanú azt állította, látta, ahogyan egy hullám két embert a vízbe sodort a Mallorca keleti részén lévő Cala d'Or üdülőhelyen.

Halálos baleset – Frontálisan ütközött két autó Táton

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.10.26. 13:37

Fotó: police.hu
A balesetben ketten életüket vesztették és egy ember megsérült.
Frontálisan ütközött két autó szombat délelőtt a 117-es számú úton, Tát térségében. A balesetben ketten életüket vesztették és egy ember megsérült – írja a police.hu. Az érintett szakaszon lassú haladásra kell számítani, a forgalom rendőri irányítás mellett a 10-es számú úton haladhat.

Több mint tíz autó karambolozott az M3-ason két balesetben, mentőhelikoptert is riasztottak

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.10.26. 11:24

Fotó: police.hu
A balesetekben három ember megsérült.
Tíznél is több autó karambolozott az M3-as autópálya Pest megyei szakaszán két balesetben szombat délelőt. A katasztrófavédelem az MTI-vel azt közölte, hogy hat autó ütközött Vásárosnamény felé, a bagi kihajtó után. Néhány kilométerrel távolabb ugyancsak öt autó ütközött, ide mentőhelikopter is érkezett. A balesetekben három ember megsérült.   Az Útinform szombat délelőtt azt írta: az M3-ason Vásárosnamény felé a torlódó kocsisor hossza 11-12 kilométeres volt. A helyszínelést már befejezték, így ismét zavartalanul halad a forgalom.