Nagyjából 2 gramm füvet találtak két gyöngyösi fiatalnál, letartóztattak őket

Publikálás dátuma
2019.10.27. 09:00

Fotó: Police.hu
Egyikük betépve vezetett. Két kis pakkot találtak náluk.
Egy személygépkocsival közlekedő 22 éves férfit igazoltattak a járőrök 2019. október 25-én 22 óra körül Gyöngyösön, a Kossuth Lajos úton - írja a Police.hu. A sofőr és 20 éves utasa is zavartan viselkedett az intézkedés során. A rendőrök átvizsgálták a járművet, és két alufóliába csomagolt, kábítószergyanús zöld növényi származékot találtak. A két helyi férfit előállították a városi rendőrkapitányságra, ahol a velük szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt pozitív értéket mutatott. A Gyöngyösi Rendőrkapitányságon kábítószer birtoklása bűncselekmény elkövetése miatt indult büntetőeljárás R. Róbert és B. Márton ellen.
Szerző
Frissítve: 2019.10.27. 10:08

Halott csecsemőt találtak Tótkomlóson egy lakatlan ház előtti bozótban

Publikálás dátuma
2019.10.27. 08:15
Shutterstock illusztráció
A rendőrség ismeretlen tettes ellen rendelt el nyomozást.
A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység – irányítási Központjába 2019. október 26-án, szombaton koraeste érkezett bejelentés arról, hogy Tótkomlóson egy halott csecsemőt találtak. A bejelentő a gyermeket nylonzacskóba csomagolva, egy lakatlan családi ház előtti bozótos területen fedezte fel. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya ismeretlen tettes ellen emberölés bűntett gyanúja miatt nyomozást rendelt el - írja a rendőrség honlapja. 
Szerző
Frissítve: 2019.10.27. 10:08

Eltűnt egy magyar testvérpár Spanyolországban

Publikálás dátuma
2019.10.26. 17:49

Fotó: Clara Margais / AFP / dpa Picture-Alliance
A 30 éves nőt és 18 éves öccsét keresik a hatóságok.
Napok óta hatalmas viharok és árvizek pusztítanak Spanyolországban, a halálos áldozatok száma már nyolcra nőtt. A Daily Mail azt írja: a hatóságok több embert még keresnek, köztük egy magyar testvérpárt – vette észre a hvg.hu. Mint írják, az egyik mallorcai hotelben megszálló 30 éves nőt és 18 éves öccsét azután kezdték keresni, hogy egy szemtanú azt állította, látta, ahogyan egy hullám két embert a vízbe sodort a Mallorca keleti részén lévő Cala d'Or üdülőhelyen.
Szerző