Temetőkaput avatott mindenszentekkor a Fidesz borsodi képviselője

Publikálás dátuma
2019.11.03. 19:50
Hörcsik beszédet mond a temetőkapu átadásán
Fotó: Facebook / Dr. Hörcsik Richárd
Itt a bizonyíték, hogy a kormánypárti politikusok ősszel nem csak a kampány hevében adtak át mindent.
Rossz nyelvek szerint csak az önkormányzati választás miatt adtak át minden félkész utat és fél éve kész futópályát a kormánypárti politikusok idén ősszel. Erre azonban rácáfolt a fideszes Hörcsik Richárd, Borsod-Abaúj-Zemplén országgyűlési képviselője, a megye 5. számú választókerületének elnöke. Közösségi oldalán osztotta meg, hogy még november 1-én, a katolikus egyházban főünnepnek számító mindenszentek napján is kötelességtudóan tette a dolgát, és
az ünnepnapon átadta Kovácsvágáson az új temetőkaput.

"Fájó szívvel, szeretettel és hálával gondolunk elhunyt szeretteinkre. Ennek jegyében készült el Kovácsvágáson a faragott temetőkapu is" - fogalmazott Hörcsik.
Szerző
Frissítve: 2019.11.03. 19:53

Akkora a baj a miskolci tömegközlekedéssel, hogy válságmenedzserre bízta azt a polgármester

Publikálás dátuma
2019.11.03. 18:50
Miskolci villamos - illusztráció
Fotó: Facebook / MVK Zrt.
Veres Pál szerint hiába támogatta a városháza az MVK-t, nem javult a helyzet.
Válságmenedzserre bízza a miskolci tömegközlekedési vállalatot, az MVK Zrt.-t Veres Pál, a város új polgármestere, közölte vasárnap közösségi oldalán. Veres szerint szombaton vált tarthatatlanná a helyzet, ezután hozta meg a döntést. Mint fogalmazott:
"tegnap minden eddiginél nagyobb lett a baj az MVK Zrt.-nél. Újabb járatritkítás, romló szolgáltatási színvonal, a miskolciak részéről pedig növekvő (és teljesen jogos) felháborodás és elégedetlenség".

Haladéktalanul megkezdjük az okok feltárását és a felelősség megállapítását, mert a lehető leghatározottabban szeretném kinyilvánítani, hogy Miskolc többé nem lesz következmények nélküli város - fogalmazott. A rövidtávú problémák megoldása után szakmai szervezetek, valamint a miskolci utazók bevonásával alakítaná ki a hosszútávú stratégiát a polgármester.
A városi közlekedési vállalatnál kilenc éve gyűlik a probléma, amit eddig rendre a szőnyeg alá söpörtek a fideszes városvezetést októberben leváltó, független Veres szerint. A cég jelenlegi vezetése már kilenc hónapja van hivatalban, de ez az időszak sem hozott semmiféle javulást. Hozzátette: a múlt héten már találkozott a cég és a sofőrszakszervezet vezetőivel. Előbbivel jövő héten folytatja az egyeztetést Veres, aki szerint "minden szervezési és pénzügyi segítséget felajánlott a Városháza, megoldás vagy javulás mégsem született".
Szerző
Frissítve: 2019.11.03. 19:53

Elő a szelvényekkel! Itt vannak a hatos lottó nyerőszámai

Publikálás dátuma
2019.11.03. 17:13

Fotó: Shutterstock
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 44. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
Nyerőszámok: 3 (három) 11 (tizenegy) 13 (tizenhárom) 16 (tizenhat) 24 (huszonnégy) 37 (harminchét) Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 90 darab, nyereményük egyenként 192.565 forint; 4 találatos szelvény 4.053 darab, nyereményük egyenként 4.275 forint; 3 találatos szelvény 55.171 darab, nyereményük egyenként 1.220 forint.
Szerző