Előfizetés

A zuglói kokainos gázolót most befüvezve és beamfetaminozva kapták el vezetés közben

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.11.05. 16:19
Rendőr helyszínel a halálos kimenetelű gázolásnál a füredi úton
Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
T. Klára Petra ráadásul lakhelyelhagyási tilalom ellenére kelt útra.
Ismét kábítószer hatása alatt vezetett az a nő, aki korábban öt és fél évet kapott, mert bedrogozva halálra gázolt egy idős férfit – értesült a 24.hu. A lap úgy tudja, hogy az egyébként lakhelyelhagyási tilalom alatt álló T. Klára Petrát egy közúti ellenőrzés során kapták el a rendőrök Zuglóban, a nála elvégzett gyorsteszt pedig marihuána és amfetamin használatát mutatta ki. Amennyiben a végleges szakértői vélemény is megerősíti a gyorsteszt eredményét, ismét letartóztatásba helyezhetik a gázolót. Rab Ferenc, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivője azt közölte a portállal, hogy az első fokon öt és fél vére ítélt nő elleni eljárás másodfokon folyamatban van. A vádlottal szemben szeptemberben rendőri intézkedés történt, amelyre figyelemmel a Fővárosi Főügyészség indítványozta a bűnügyi felügyelet szabályainak szigorítását, a Fővárosi Törvényszék pedig ez alapján elrendelte, hogy a gázoló az általa lakott ingatlant csak külön engedéllyel hagyhatja el. A bíróság döntése még nem végleges. A nő 2018. november 7-én a kora délutáni órákban, Budapest XIV. kerületében a Füredi úton kokain befolyása alatt vezetett, amikor elgázolt egy járdáról az úttestre lépő 85 éves férfit, aki a helyszínen életét vesztette. A nő kokaint fogyasztott, ezért nem vette észre a férfit, holott a vád szerint objektív körülmény nem gátolta ebben. A baleset után a vádlott segítségnyújtás, illetve a mentők és rendőrök értesítése nélkül elhagyta a helyszínt. A nő egy szépségszalonban ült két órával később, amikor megtalálták a rendőrök, és éppen műszempillát csináltatott. Akkor T. Klára Petra terhére a vád tárgyát képezte, hogy már 2016. áprilisában elkapták, amikor kokain hatása alatt vezetett.

Meghalt az utas, miután fának hajtott egy autó Szentesen

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.11.05. 15:23

Fotó: Donka Ferenc / MTI
Egyelőre nem tudni, mi történhetett.
A baleset kedden 13 óra 30 perc körül történt Szentesen, a Mentő utcában - írja a rendőrség honlapja. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi eddig ismeretlen okból fának ütközött. A járműben ketten voltak, az utas a helyszínen meghalt. A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére a rendőrség az út érintett szakaszát lezárta, kerülni a környező utcákban lehet. 

Kamionnak ütközött egy busz az M3-ason, mentőhelikoptert is riasztottak

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.11.05. 14:19

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
A sofőr utazott megsérült és beszorult a járműbe.
Egy műszaki hibás kamionnak ütközött egy autóbusz kedd délután az M3 autópálya 31+200 kilométerszelvényében, Gödöllőnél – írja a police.hu. A járművek és a mentésben résztvevők a kapaszkodó és a külső forgalmi sávot foglalják el, a főváros felé tartó forgalom a belső sávon halad. Az Útinform tájékoztatása szerint mentőhelikopter szállt le a helyszínen, a forgalmat megállították.  
Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az Indexet arról tájékoztatta, hogy az autóbuszban kizárólag a sofőr utazott, ő megsérült és beszorult a járműbe. Jelenleg az aszódi és gödöllői tűzoltók próbálják kiszabadítani feszítő-vágó eszközökkel.