Teherautóval ütközött a motoros, tragédia a 26-os főúton

Publikálás dátuma
2019.11.16. 15:58
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A tragikus kimenetelű baleset a Kazincbarcika közelében történt, az idős férfi a helyszínen életét vesztette.
Belehalt sérüléseibe a 66 éves ózdi férfi, aki szombaton fél tizenkettő előtt a 26-os főúton ütközött össze egy teherautóval. Az áldozat a 17-es kilométerszelvényben, Sajószentpéter és Kazincbarcika között járt, amikor baleset történt - hiába próbált rajta a helyszínen orvos is segíteni, nem lehetett megmenteni életét.
halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset körülményeit a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság vizsgálja ki, írja a police.hu.
Szerző

Oszlopnak csapódott egy mentőautó Pusztaszabolcson

Publikálás dátuma
2019.11.16. 14:08
Illusztráció
Fotó: Országos Mentőszolgálat
A mentő esethez vonult, szerencsére nem szállítottak beteget, ketten azonban így is megsérültek.
Villanyoszlopnak csapódott egy szirénázó mentőautó szombaton Pusztaszabolcson, a balesetben a mentőszolgálat két munkatársa megsérült - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.
Sebestyén Mária rendőrségi szóvivő az MTI-nek elmondta, hogy a megkülönböztető fény- és hangjelzést használó járműben csak ketten tartózkodtak. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat a szomszédos utcákba terelik. 
Szerző

Megölhettek egy idős nőt Ózdon (rendőrségi videó)

Publikálás dátuma
2019.11.16. 10:05
Bűnügyi helyszínelők dolgoznak az ózdi lakásban, ahol 2019. november 16-án holtan találtak egy idős nőt
Fotó: police.hu
Családtag talált rá a 65 éves asszony holttestére, a rendőrség nyomoz.
Meggyilkolhattak egy idős nőt pénteken Ózdon: az asszony testére a délutáni órákban, otthonában talált rá egyik hozzátartozója, és értesítette a hatóságokat. 
A helyszíni szemle során felmerült az idegenkezűség gyanúja, ezért a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés gyanújával indított eljárást - tudatta police.hu.
Szerző