Ellopták a hóembert, az angyalkákat és a szarvasokat Sátoraljaújhelyen

Publikálás dátuma
2019.12.06. 11:43

Fotó: police.hu
A 3 dimenziós kültéri fényfigurákat egy mezőgazdasági üzlet udvaráról vitték el.
A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság lopás gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesekkel szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint eddig ismeretlen elkövetők csütörtökre virradóra az egyik sátoraljaújhelyi mezőgazdasági üzlet udvaráról 3 dimenziós kültéri fényfigurákat tulajdonítottak el – írja a police.hu. A tájékoztatás szerint a rendőrség keres 
  • egy két méter magas hóember figurát,
  • két, egyenként ugyancsak 2 méter magas trombitáló angyalka figurát,
  • egy ugró kis szarvas figurát, ami 1,5 méter magas,
  • és egy 1,5 méter magas álló kis szarvas figurát.
A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki elkövetők kilétéről információval rendelkezik, illetve az eltulajdonított tárgyak hollétéről tud, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen.
Szerző

Halálos baleset – Kisteherautó ütközött egy motorossal a 85-ös úton

Publikálás dátuma
2019.12.06. 09:52
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Az érintett útszakaszon rendőri irányítás mellett, félpályán halad a forgalom.
Frontálisan ütközött egy szemből érkező segédmotoros kerékpárral egy Győr felől, Rábapatona irányába közlekedő kisteherautó, előzés közben péntek reggel. A balesetben a motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – írja a police.hu. Az érintett útszakaszon rendőri irányítás mellett, félpályán haladhat a forgalom. 
Szerző

Eltűnt egy 13 éves lány Budapesten

Publikálás dátuma
2019.12.06. 09:25

Fotó: police.hu
A XI. kerületi rendőrök jelenleg is keresik Farkas Virginiát.
A police.hu oldalon közzétett tájékoztatás szerint a rendelkezésre álló adatok alapján a 13 éves kislány csütörtökön budapesti otthonából tűnt el. Farkas Virginia körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú, kék szemű, hosszú, szőkésbarna hajú, eltűnésekor piros kabátot, világos nadrágot, valamint fehér cipőt viselt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Farkas Virginiát felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.   
Szerző