Győr;fenyegetés;Borkai Zsolt;

2019-12-14 19:15:18

Halálosan megfenyegethették Győr ellenzéki polgármester-jelöltjét

„Mindegyikötöket ki kéne írtani, vasvillára felszúrni, máglyán elevenen elégetni” - ez még egy kulturáltabb sor abból a levélből, amit elmondása szerint a szocialista politikus kapott.

A rendőrséghez fordul Pollreisz Balázs, miután állítása szerint életveszélyes fenyegetést kapott egy ismeretlentől – írja a Hírklikk. A portál megkapta és teljes egészében közli is a gyalázkodó, Borkai Zsolt leváltását sérelmező levelet, amiben a szerző Győr legszuperebb polgármesterének, legszeretetreméltóbb polgárának nevezi Borkait, és az ellenzék kiirtásáról ábrándozik.

Néhány sort mi is szemlézünk a fenyegető üzenetből: 

"Te mocskos szemét, szégyellhetitek a koszos pofátokat az összes rohadék gengszter ellenzéki barátaitokkal együtt, hogy ilyen aljas módon elbántatok szegény Borkai Zsolttal. Leírom neked, hogy tudd te büdös f*sz: ő volt a város történetének legjobb, legszuperebb polgármestere (...)Ti mocskos ellenzéki g*cik a Pollreisszel meg a többiekkel együtt a lába nyomába nem értek, még a cipőjét sem pucolhatjátok ki, mert arra is méltatlanok vagytok (...) Ti vagytok az ország szégyenei, salakanyaga, ti mocskos k*rva szemétláda, örökké csak gyűlölködő, mocskolódó, hazudozó ellenzéki rohadékok. Mindegyikötöket ki kéne írtani, vasvillára felszúrni, máglyán elevenen elégetni, felakasztani, gyűlöllek benneteket b*zmeg!” 

A lap megkérdezte Pollreiszt is, aki komolyan veszi a postaládájában talált levelet, ezért is szeretne hatósági vizsgálatot az ügyben.

Szerinte a győriektől sok megerősítést kap, ám amikor Fidesz-szimpatizánsokkal találkozik, egyértelműen látható a szemükben, a gesztusaikban a frusztrált düh, mivel képtelenek feldolgozni „bálványuk” ledőlését