Villamossal karambolozott egy autó a Nyugatinál

Publikálás dátuma
2019.12.23. 15:32

Fotó: Népszava
Nagy erőkkel vonultak ki a szervek.
Hétfőn nagyjából 15 és 16 óra nem járt a 4-es és a 6-os villamos a Jászai Mari tér és az Oktogon között, mert a Nyugatinál baleset történt, egy személyautó karambolozott a Margit híd felől a megállóba érkező járműszerelvénnyel. A helyszínre nagy erőkkel vonult ki a rendőrség, a tűzoltóság, a katasztrófavédelem és a zavarelhárítás. Lapunk információi szerint személyi sérülés nem történt, a forgalom mostanra helyreállt. 
Szerző

Öt autó ütközött, megbénult a Dózsa György út

Publikálás dátuma
2019.12.23. 11:05
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Óriási torlódásra számíthatnak a Lehel utca irányába tartó autósok.
Öt autó ütközött össze hétfőn reggel fél kilenc körül Budapest XIII. kerületében, a Dózsa György úton, a Lehel utca felé vezető oldalon. A balesetben a rendőrség elsődleges információi szerint nem sérült meg senki, de a járművek három forgalmi sávot is elfoglalnak.
Emiatt komoly dugó várható az érintett útszakaszon - figyelmeztet a police.hu, fokozott odafigyelést kérve a vezetőktől.
Szerző

Hiába várják nevelőszülei: két hete eltűnt egy 14 éves tiszakécskei fiú

Publikálás dátuma
2019.12.23. 10:37

Fotó: police.hu
Brunszkó Tamás hazafelé tartott, amikor nyoma veszett, a rendőrök is keresik.
Fényképes körözést adott ki a Kecskeméti Rendőrkapitányság a 14 éves tiszakécskei Brunszkó Tamás eltűnése miatt. A fiú december 11-én Kecskemétről, busszal indult haza, nevelőszüleihez azonban nem érkezett meg – életjeleket nem ad, és a rendőrök sem bukkantak nyomára.
Az eltűnt fiú 150 centiméter magas, vékony testalkatú. Barna szeme és rövid, barna haja van.Eltűnése napján kék kabátot és farmernadrágot viselt. Szemüvegkerete szintén kék volt.

A rendőrkapitányság kéri, hogy aki tud Tamás hollétéről, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán vagy a 107, illetve 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén (police.hu).
Szerző