Lövöldözés Debrecenben - egy férfi súlyosan megsérült

Publikálás dátuma
2020.02.08. 10:57

Fotó: police.hu
Szóváltás után többször meglőtte, majd kizsebelte áldozatát egy ismeretlen. Ugyan csak gumilövedéket hasznáélt, de így is súlyos sérüléseket okozott.
Egy ismeretlen férfi gumilövedékkel sebesítette meg vitapartnerét Debrecenben - írja közleményében a rendőrség. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint péntek este 19 óra 30 perc körül, a Zelemér utcában szóváltás alakult ki a tettes és áldozata között, majd előbbi
többször rálőtt a vitapartnerére.

Az elkövető a megsebesült férfit ezután kizsebelte, majd az elvett készpénzzel együtt elmenekült a helyszínről. A 26 éves sértettet ugyan csak gumilövedékkel lőtték meg, de az elsődleges orvosi vélemény szerint így is súlyos sérüléseket okoztak neki, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.
A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozócsoportot állított fel a rablás gyanúja miatt indult büntetőeljárásban, és haladéktalanul megkezdte az elkövető felkutatását.
Szerző

Buszmegállóban gázoltak halálra egy nőt

Publikálás dátuma
2020.02.08. 08:23
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A Rudabányán szombat hajnali eset körülményei még tisztázatlanok.
Meghalt Rudabányán egy gyalogos, akit a buszmegállóban ütöttek el szombat hajnalban - tájékoztatott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.
Egy személygépkocsi - még tisztázatlan okok miatt - letért az útról, és elütötte az út melletti buszmegállóban várakozó ismeretlen nőt, aki sérüléseibe a helyszínen belehalt.

Halálosan megfenyegette a sólyi gyerekgyilkos apja az áldozat bátyját

Publikálás dátuma
2020.02.07. 21:24
Képünk illusztráció
Fotó: Paul Zinken / AFP
Felgyújtalak, kutya – üzente a hajmáskéri férfi a meggyilkolt kislány testvérének.
Bilincsben vitték el a rendőrök Hajmáskérről a sólyi gyermekgyilkosság vádlottjának apját. A férfi a nyomozók adatai szerint halálosan megfenyegette a Sólyon két éve agyonvert nyolcéves kislány bátyját, mivel a 15 éves fiú sajtóban úgy nyilatkozott, hogy a börtön kapujában fogja várni húga szerdán első fokon elítélt gyilkosát – ha az tizenöt év múlva kiszabadul a rácsok mögül.
A vádlott apja a Bors Online egyik cikke alatti kommentfelületen üzent az áldozat testvérének: lelövéssel, felgyújtással, injekciós tűvel való ledöféssel is fenyegette a kamaszfiút. Az internetes halálos fenyegetések miatt most zaklatás vétsége miatt kell felelnie, és őrizetbe vették a nyomozók – számol be az esetről az RTL Klub Híradója. A feljelentést a 15 éves fiú apja tette a válogatottan durva fenyegetések miatt; mint mondta, a lányát már elveszítette, a fiát nem szeretné. Bár lánya gyilkosát most nem jogerősen elítélték, az apa nem érez megkönnyebülést – úgy érzi, a teher velük, rajtuk marad, és mindennek sosem lesz vége.
Szerző
Frissítve: 2020.02.07. 21:31