Előfizetés

Kiengedték a pedofíliával vádolt apát, akinek most minden vágya, hogy ő nevelhesse kislányát

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.02.14. 07:55

Fotó: Shutterstock
A férfi egy betontömbre hivatkozik a nőgyógyász által beazonosított sérülések kapcsán.
Megerősíthetem, hogy a védencemet valóban kiengedték, miután az ügyészség helyt adott a védői indítványomnak a fogva tartás megszüntetéséről, mondta a Blikknek Surdy Miklós ügyvéd, aki egy pedofíliával vádolt férfit védett. Az ügy előzménye az, hogy egy négyéves kislányt kórházba vittek a szülei, mondván: ráesett egy több száz kilós súly. A gyereknek eltört a combcsontja, valamint vérzett a nemi szerve - nőgyógyász vizsgálata szerint a kicsit megerőszakolták. A rendőrség őrizetbe vette a kislány apját, a gyereket pedig nevelőszülőknél helyezték el. – A gyanúsítás tárgya továbbra sem változott. Most még egy szakvéleményre várunk, aztán szerintem a nyomozás lassan véget ér. Az édesapa jelenleg a feleségével van, és minden vágyuk, hogy újra ők nevelhessék a kislányukat – tette hozzá a védő.

Kigyulladt egy panzió tetőtere Budaörsön

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.02.13. 19:00
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A homlokzat mellett több helyiségre is átterjedtek a lángok.
Kigyulladt egy körülbelül kétszázötven négyzetméteres panzió tetőtere csütörtök délután a budaörsi Kinizsi utcában – közölte a katasztrófavédelem. A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta: a budaörsi, érdi, törökbálinti és budapesti tűzoltók nagy erőkkel érkeztek a budaörsi Kinizsi utcában kigyulladt panzióhoz és lokalizálták a tüzet. A tűz eloltása után át kell majd szellőztetni az épületet, mivel a homlokzat mellett több helyiségre is átterjedtek a lángok, és majd csak azután kezdődhetnek meg az utómunkálatok, valamint a tűz okának felderítése – tette hozzá Csámpai Attila.

Vonat gázolt el egy embert Sárosd és Szabadegyháza között

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.02.13. 17:03
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Újraindult a vonatközlekedés Sárosd és Szabadegyháza között, ahol korábban gázolás miatt nem jártak a vonatok.
Elgázolt egy embert a Pécsről Budapest-Keleti pályaudvarra tartó Mecsek InterCity Sárosd és Szabadegyháza között – közölte a Mávinform.

A Budapest-Dombóvár-Pécs vonalon éjszakára állhat helyre a menetrendszerű vonatforgalom. A helyszínelés ideje alatt nem közlekedtek a vonatok az érintett szakaszon. Az utasokat pótlóbuszok szállították Pusztaszabolcs-Sárosd között.