Más autójával rodeózott a földúton egy monori fiatal

Publikálás dátuma
2020.03.15. 09:35
Képünk illusztráció.
Fotó: Shutterstock
Azzal védekezett, hogy csak a tájban akart gyönyörködni.
Más autójával rodeózott a gombai tónál egy monori fiatalember, a rendőrök a helyszínen elfogták - derül ki a police.hu közleményéből. A nyomozás eddigi adatai szerint a 18 éves K. Róbert a monori vasútállomásról 2020. március 11-én kora este és 2020. március 12-én 8 óra 50 perc között ellopott egy lezárt, Honda típusú személygépkocsit, majd négy ismerősével kihajtott Gomba település külterületére. Ott a tó melletti földúton tette próbára a bordó autót. A közelben többen csak a szokatlanul nagy sebességgel és hanggal rallyzó autóra figyeltek fel. A kiérkező rendőrök a helyszínen öt fiatalembert találtak, és meglett az akkor egy órája körözött, a lopás óta azonban néhány sérülést elszenvedett Honda is, amelyet a helyszíni szemlét követően visszaadtak jogos tulajdonosának.
K. Róbert tagadta a terhére rótt bűncselekmény elkövetését, elmondása szerint a tóhoz azért kirándult busszal, hogy a tájban gyönyörködjön.

Elfogását követően az alkalmazott kábítószerteszt THC-ra és COC-ra pozitív eredményt mutatott, ezért mintavételre előállították. Jármű önkényes elvétele bűntettének megalapozott gyanúja miatt - szabadlábon hagyása mellett - indult ellene eljárás a Monori Rendőrkapitányságon.
Szerző
Témák
Monor autólopás

Három bűncselekményt követett el a pettendi anya és lánya egyetlen nap alatt

Publikálás dátuma
2020.03.15. 09:23

Fotó: police.hu
Egy fiatalkorú lánnyal szemben.
Egy 40 éves pettendi nő ellen kiskorú veszélyeztetése, a nő 16 éves lánya ellen pedig súlyos testi sértés kísérlete és garázdaság miatt nyomozott a Szigetvári Rendőrkapitányság - írja a police.hu. A 16 éves fiatal 2019. október 21-én délután a szigetvári autóbuszállomáson összeszólalkozott egy szintén fiatalkorú lánnyal. Ez odáig fajult, hogy – a társaságában tartózkodó édesanyja biztatására – bántalmazta is vitapartnerét.
Több alkalommal megrúgta, és a haját tépte a sértettnek, aki könnyebben megsérült. Ezt követően az anya és a lánya elhagyta a helyszínt, majd pár perc múlva a bántalmazó visszatért, és egy téglával fejbe dobta a sértettet.

A nyomozók az asszonyt és a lányát is gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte, az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek
Szerző

Karambolozott két autó a Rákóczi hídon

Publikálás dátuma
2020.03.15. 09:19

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
Lezárták a híd Pest felé vezető oldalát.
Eddig tisztázatlan körülmények között két autó ütközött össze 2020. március 15-én 8 óra 15 perc körül Budapest IX. kerületében, a Rákóczi híd Pest felé vezető oldalán - jelentette be a police.hu.
A balesetben az elsődleges információk alapján három ember megsérült.

 A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták a híd Pest felé vezető oldalát.
Szerző
Frissítve: 2020.03.15. 12:13