Kisiklott egy tehervonat Püspökladánynál (fotók)

Publikálás dátuma
2020.03.22. 16:10

Fotó: Czeglédi Zsolt / MTI
A baleset körülményeit és okát vizsgálják.
Vasárnap 9:50-kor Püspökladány állomáson, a rendező pályaudvari vágányról Biharkeresztes felé kihaladó tehervonat mozdonya és az első öt kocsija kisiklott - közölte a MÁV közösségi oldalán. Az állomás első, második és harmadik vágányán közlekedhetnek a vonatok. A baleset körülményeit és okát vizsgálják, a műszaki mentést a vasúti balesetelhárító szakemberek elkezdték a katasztrófavédelem bevonásával.
Szerző

Megütöttek egy lányt a 4-es villamoson, mert visszautasította a társaság szexuális ajánlatát

Publikálás dátuma
2020.03.22. 13:06

Fotó: police.hu
A rendőrség két férfit és egy nőt keres az eset kapcsán.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányság garázdaság vétsége miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen - írja a police.hu. A rendelkezésre álló adatok alapján egy nő és két férfi 2020. február 23-án 18 óra 45 perckor Budapest VI. kerületben a 4-es villamoson belekötött egy lányba, akinek az egyik férfi szexuális ajánlatot tett, közben pedig az arcát is megérintette. 
Miután a lány ezt visszautasította, a férfi és a nő is megütötte a fiatal nőt.

Az elkövetőkről a biztonsági kamera felvételt készített.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételeken látható személyeket felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.
Szerző

Leszúrta élettársát egy tatabányai nő

Publikálás dátuma
2020.03.22. 12:47

Fotó: police.hu
A férfi életveszélyesen megsérült.
A rendőrök szombaton egy 59 éves nőt vettek őrizetbe, aki előzetes szóváltást követően megszúrta az élettársát Tatabányán - írja a police.hu. A gyanú szerint Cs. Piroska és 52 éves élettársa 2020. március 21-én az esti órákban a tatabányai szállásukon tartózkodott. A nő és a férfi alkoholt fogyasztott, miközben szóváltásba keveredett egymással.
A vita odáig fajult, hogy a nő egy késsel, a nyakszirt kulcscsont alatti részén megszúrta az élettársát.

A bejelentéstől számított öt perc elteltével a tatabányai járőrök 18 óra 45 perckor a helyszínen elfogták a tettest, akit a Tatabányai Rendőrkapitányságra előállítottak. Az elsődleges megállapítások szerint a férfi életveszélyesen megsérült. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói Cs. Piroskát gyanúsítottként kihallgatták, életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetése miatt indult ellen büntetőeljárás. A rendőrség őrizetbe vette őt és kezdeményezte letartóztatását.
Szerző