Megölhette élettársát, majd öngyilkos lett egy férfi Kiskunházán

Publikálás dátuma
2020.03.26. 14:35
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A holttestekre a feltételezett tettes apja talált rá, ő értesítette a rendőröket is.
Egy idős férfi tett bejelentést a rendőrségre 2020. március 26-án reggel, mivel holtan találta a fiát és annak élettársát Kiskunházán. 
A nyomozás eddigi adatai szerint a 44 éves férfi kiskunfélegyházi otthonában olyan súlyosan bántalmazta 45 éves élettársát,  hogy az áldozat belehalt sérüléseibe - majd az elkövető is öngyilkos lett. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit - írja a police.hu.   Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!
Szerző
Frissítve: 2020.03.26. 15:09

Fertőzöttekről írt egy abonyi fiú, rendőrök kopogtattak nála

Publikálás dátuma
2020.03.26. 08:19

Fotó: police.hu
A 18 éves fiatal bejegyzése százakhoz juthatott el, mire kiderült, hogy a hír nem igaz.
Rémhírterjesztés bűntette miatt indult eljárás egy 18 éves abonyi fiú ellen, aki március 18-án arról posztolt „az egyik legnagyobb közösségi oldalon”, hogy a Pest megyei város egyik részén megjelent a koronavírus, és mindenkinek félnie kell A villámgyorsan terjedő ellenőrizetlen hírről kiderült, hogy nem igaz, ám a több tucatnyi megosztás eredményeképpen addigra már rengeteg emberhez eljuthatott. A fiút rendőrök vitték el, majd a ceglédi kapitányságon ki is hallgatták; itt beismerő vallomást tett, de elmondta, hogy sajnálja a történteket, és nem gondolt bele, mekkora bajt okoz bejegyzésével.
Mindez nem különösebben hatotta meg a nyomozókat, akik a napokban lezárták az ügyet, és vádemelési javaslattal küldték tovább az illetékes ügyészségnek (police.hu).
Szerző

Kiégett egy busz az M0-son Szigetszentmiklósnál

Publikálás dátuma
2020.03.26. 08:17
Kiégett autóbusz az M0-s autóúton Szigetszentmiklósnál 2020. március 26-án
Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
A busz több mint negyven embert szállított, az utasoknak sikerült időben elhagyniuk a járművet.
Kigyulladt és leégett egy külföldi rendszámú autóbusz csütörtök reggel az M0-s autóúton Szigetszentmiklósnál – tájékoztatta a Pest Megyei Katasztrófavédelemi Főigazgatóság az MTI-t. A busz több mint negyven embert szállított. Az utasoknak sikerült időben elhagyniuk a járművet, továbbszállításukra mentesítő jármű érkezik – közölték. Szabóné Berki Bianka, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI megkeresésére elmondta, hogy a kigyulladt buszon ukrán vendégmunkások utaztak. 
A rendőrség beszámolójából az is kiderül, hogy a külső sávban veszteglő roncs miatt több kilométeres torlódás alakult ki az érintett sztrádaszakaszon.
Kiégett cseh autóbusz ukrán utasai az M0-s autóút mellett Szigetszentmiklósnál
Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
Frissítve: 2020.03.26. 09:16