Előfizetés

Emberi csontokat találtak egy szentendrei ház udvarán

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.03.29. 22:35

Fotó: Béres Márton / Népszava
A halál körülményeit orvosszakértő állapítja meg.
Egy állampolgár jelentette be, hogy 2020. március 29-én este egy szentendrei ház udvarán tárolt zsákban csontokat talált - írja a police.hu. A rendőrorvos elsődleges megállapítása szerint emberi maradványok, ezért a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság azok további, a halál okának, körülményeinek megállapítására hivatott orvosszakértői vizsgálatára intézkedett.

Kórházból tűnt el: ezt a 34 éves férfit keresi a rendőrség (fotó)

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.03.29. 20:11
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Bársony István eltűnésekor fekete, oldalt fehér csíkos felsőt és nadrágot viselt.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 34 éves Bársony István eltűnése ügyében - írja a police.hu.  A rendelkezésre álló adatok szerint a 34 éves férfi 2020. március 29-én 16 óra 30 perc körül távozott egy erzsébetvárosi kórházból, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem adott magáról. A férfinak, sérülései miatt mielőbbi orvosi ellátásra van szüksége, ezért a rendőrök jelenleg is keresik.
Bársony István körülbelül 175 centiméter magas, sportos testalkatú. Eltűnésekor fekete, oldalt fehér csíkos felsőt és nadrágot viselt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Bársony Istvánt felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Több millió forintnyi illegális dohányt találtak két autóban a rendőrök - Fotóval

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.03.29. 16:28

Fotó: police.hu
A gépkocsik csomag- és motorterében elrejtve találtak rá a dohányárura.
A vállaji határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre 2020. március 28-án 23 órakor két személyautóval közlekedő tíz román állampolgár - írja a police.hu.  Az ellenőrzést végrehajtó rendőrök a két gépjárműben 
összesen 60 kilogramm vágott dohányt találtak, amelynek értéke majdnem ötmillió forint.

Az egyenruhások a járművet és a benne talált dohányárut átadták a további eljárás lefolytatására a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak.