Csúnya baleset az M4-esen: egy ember meghalt, többen súlyosan sérültek Monornál (fotók)

Publikálás dátuma
2020.04.01. 21:26

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
Egy mikrobusz és egy személygépjármű ütközött össze egyelőre tisztázatlan körülmények között.
Halálos baleset történt az M4 autóút Szolnok felé vezető oldalán szerdán 16 óra 55 perc körüli időben - írja a police.hu. Egy mikrobusz és egy személygépjármű ütközött össze egyelőre tisztázatlan körülmények között. A baleset következtében egy ember meghalt, hárman súlyos, heten könnyű sérülést szenvedtek. A helyszínelés és a mentési munkálatok idejére a forgalmat a péteri leágazásnál kiterelték.
Szerző

Felüljáró alá szorult egy 14 tonnás munkagép Kőbányán (fotók)

Publikálás dátuma
2020.04.01. 19:40

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
A műszaki mentés idejére a Hungária körutat is lezárják a Stadionok irányába.
Vasúti felüljáró alá szorult egy teherautó rakománya Kőbányán, a mentés idejére a Könyves Kálmán körutat lezárták - közölte a Budapesti Közlekedési Központ szerda délután a Facebook-oldalán. A műszaki mentés idejére a Hungária körütat is lezárták a Stadionok irányába.  A baleset az Árpád híd felé történt a Kőbányai út után. Tart a műszaki mentés, az érintett útszakaszt lezárták. Torlódásra kell készülni - hívták fel a figyelmet. Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője később elmondta: egy vontatott 14 tonnás munkagép szorult be a felüljáró alá. A tűzoltódaru már úton van a helyszínre. A műszaki mentés idejére a Hungária körutat is lezárják a Stadionok irányába.
Szerző

Lezuhant a szikláról egy turista Pilisszentkereszten

Publikálás dátuma
2020.04.01. 17:28
Boldog Özséb kilátó
Fotó: Solymári / Wikpedia
A férfit súlyos végtagsérülések miatt helyszíni ellátás után baleseti osztályra szállították.
Lezuhant a szikláról egy turista Pilisszentkereszten szerdán - közölte Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel. A baleset a Boldog Özséb kilátó közelében történt. Elmondása szerint a férfi 2 métert zuhant. Olyan helyre esett, ahol csak gyalogosan lehetett megközelíteni. A balesethez a szentendrei hivatásos és a pomázi önkormányzati tűzoltók vonultak, az egységek a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálattal közösen mentették ki a férfit. Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője azt közölte: a férfit súlyos végtagsérülések miatt helyszíni ellátás után baleseti osztályra szállították. 
Szerző