Gyilkosság Gyulán: két embert is megkéselt a férfi, majd elmenekült

Publikálás dátuma
2020.05.31. 07:43

Fotó: Donka Ferenc / MTI
A rendőrök előállították a gyanúsítottat, elszámoltatása folyamatban van.
A rendőrségre 2020. május 31-én 4 óra előtt néhány perccel tett bejelentést egy gyulai nő arról, hogy a háza udvarán van egy sérült - írja a honlapján a rendőrség. A férfi, akinek az arcát vágták meg, a rendőröknek elmondta, hogy van még egy sérült, akit megszúrtak. Az ő holttestét a közelben, az utcán találták meg. A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei a bejelentéstől számított egy órán belül a 44-es számú főút Gyulát elkerülő szakaszán elfogtak egy férfit, a gyanú szerint ő sebesítette meg az elhunytat. A nyomozók megkezdték az elszámoltatását.  
Szerző
Témák
Gyula emberölés
Frissítve: 2020.05.31. 10:35

Egy kilométeren át a forgalommal szemben hajtott egy autós éjjel Budapesten (videó)

Publikálás dátuma
2020.05.30. 20:24

Fotó: police.hu
Végül a polgárőrök és a rendőrök állították meg. Az alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, a sofőr ellen eljárás indult.
Hiába dudáltak és villogtak neki, több mint egy kilométeren át a forgalommal szemben hajtott egy autós éjjel Budapesten – hangzott el az RTL Híradóban. A jármű sofőrje rossz helyen hajthatott fel a Könyves Kálmán körútra. A szemből szabályosan érkezőknek kellett őt kikerülniük, hogy ne történjen baleset. Végül a polgárőrök és rendőrök állították meg. Az alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, a sofőr ellen eljárás indult. Az esetről a polgárőrök mögött haladó kocsi rögzített felvételt.  
Szerző

Egy óra alatt elfogták a rendőrök a pesterzsébeti gázspray-s rablót (videó)

Publikálás dátuma
2020.05.30. 17:53
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A sértett a nyomozóktól kapta vissza a mobiltelefonját. Rács mögé kerülhet az erőszakos elkövető.
Forró nyomon, csaknem egy órával a bejelentés után elfogták a pesterzsébeti rendőrök azt a férfit, aki szombatra virradóra egy buszmegállóban rabolt ki egy fiatalt – írta a police.hu. A 49 éves B. Tibor a gyanú szerint szombaton hajnali fél háromkor a fővárosi XX. kerületi Ady Endre utca és a Topánka utca kereszteződésénél gázspray-vel lefújta áldozatát, majd elvette tőle a mobiltelefonját.    A sértett, aki végül a nyomozóktól visszakapta a telefonját, bejelentette a rendőrségen a történteket, s kirablójára a városrész központjában, a megadott személyleírás alapján találtak rá. Igazoltatták a férfit, akinél – ruhaátvizsgálás után – megtalálták a gázspray-t, valamint az elrabolt mobilt is. A BRFK XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói B. Tibort rablás gyanújával őrizetbe vették, és javasolják a letartóztatását.
Szerző