Árokba hajtott a sofőr, a helyszínen meghalt

Publikálás dátuma
2020.06.03. 08:15
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A baleset az M3-as autópályán történt.
Halálos baleset történt az M3-as autópályán szerda reggel - számolt be róla a police.hu. Az eddigi adatok szerint 2020. június 3-án kora reggel egy személygépkocsi haladt az M3-as autópálya 15-ös kilométerszelvényében a Nyíregyháza felé vezető oldalon, amikor eddig tisztázatlan körülmények között az út menti árokba hajtott. A sofőr olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt.  A rendőrség felhívta a figyelmet arra, hogy a helyszínelés és a műszaki mentés idejére megváltozott forgalmi renddel kell számolni. A külső sávot lezárták, azt a későbbiekben szabadítják fel.
Szerző
Frissítve: 2020.06.03. 09:28

Kisiklott egy tehervonat Hatvannál

Publikálás dátuma
2020.06.02. 20:23

Fotó: Mávinform / Facebook
A szerelvény elzárja a Miskolc felé vezető vágányokat.
Kisiklott egy tehervonat Hatvan állomáson – közölte a Mávinform kedd este az MTI-vel. A közlemény szerint a tehervonat egyik kocsija siklott ki, a szerelvény elzárja a Miskolc felé vezető vágányokat. A műszaki mentés megkezdéséig Hatvan és Hort-Csány között szünetel a forgalom, a vonatoknak várniuk kell. Várhatóan 20 órától egy vágányon megindulhat majd a közlekedés Hatvan és Hort-Csány között, de a miskolci vonalon egy-másfél órával hosszabb eljutási idővel kell számolni az esti órákban – írta a Mávinform.
Szerző
Témák
MÁV vonat Hatvan

A Dunába ugrott egy férfi a Petőfi hídról, kimentették a rendőrök

Publikálás dátuma
2020.06.02. 19:29
Illusztráció
Fotó: Horst Galuschka / AFP
A 30 éves férfit a járőrök átadták a mentőszolgálat munkatársainak.
Kedden 13 óra 15 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy Budapesten, a IX. kerületben a Petőfi hídról egy férfi a Dunába ugrott – írja a police.hu. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság járőrei 3 percen belül a helyszínre értek és kihúzták a férfit a vízből, majd átadták a mentőszolgálat munkatársainak. Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!  
Szerző