Halálos karambol történt az 51-es főúton (fotók)

Publikálás dátuma
2020.06.30. 19:49

Fotó: Donka Ferenc / MTI
Személyautó ütközött kamionnal kedden kora délután.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2020. június 30-án 14 óra 20 perc körül az 51-es számú főút 141-es kilométerénél Dusnok és Sükösd között egy személyautó és egy kamion összeütközött - írj a police.hu.  A balesetben egy férfi az életét vesztette.
Szerző

Tragédia a budai Várban: lezuhant a díszkandeláberről egy villanyszerelő (videó)

Publikálás dátuma
2020.06.30. 19:21
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Még vizsgálják, mi okozhatta a balesetet, az áramütést már kizárták.
Leesett egy csaknem négy méter magas, a budai Vár hangulatába illő díszkivilágítási kandeláberről egy villanyszerelő, aki nem élte túl a balesetet – számolt be kedden a múlt pénteken történtekről az RTL Híradó. A történelmi helyszínen az időszakos karbantartást végezték a BDK Kft. szakemberei, amikor megtörtént a baj.   – Azonnal riasztottuk a Markó utcai rohamkocsinkat – mondta a televíziónak Győrfi Pál az Országos Mentőszolgálat szóvivője. Hozzátette: egy 60 év körüli férfi szenvedett súlyos gerinc- és egyéb belső sérüléseket. Már a helyszínen is életmentő beavatkozásra volt szükség. Válságos állapotban szállították kórházba, szombaton azonban belehalt sérüléseibe. Pap Zoltán, a BDK Kft. ügyvezetője elmondta: nagyon szigorú munkavédelmi- és eszközhasználati intézkedések vannak életben a cégnél. A baleset körülményeit még vizsgálják, de azt már kizárták, hogy áramütés okozta volna. Az ügyvezető hozzátette: a villanyszerelő munkavezető, évtizedes tapasztalattal rendelkező kollégájuk volt, akit saját halottjuknak tekintenek, a temetéséről később gondoskodnak.
Szerző

A kutyájával együtt tűnt el János

Publikálás dátuma
2020.06.30. 17:38
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A zalai rendőrök a lakosság segítségét kérik
A Nagykanizsai Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 58 éves Mihalicz János ügyében - írja a police.hu.    A férfi 2020. június 27-én, Nagybakónakon található otthonából a kutyájával ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról; a rendőrök jelenleg is keresik. Mihalicz János körülbelül 165 centiméter magas, rövid, ősz hajú férfi. 
A Nagykanizsai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Mihalicz Jánost felismeri, és tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-93-321-190-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.
Szerző
Témák
eltűnés