Előfizetés

Két kiskorú gyermekével tűnt el egy apa Debrecenből - a rendőrség nagy erőkkel kutat utánuk

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.07.26. 18:53

Fotó: police.hu
Utoljára szombat este látták őket az egyik élményparkban.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2020. július 26-án 13 óra 10 perc körül Debrecenben, az egyik élményparkból két kiskorú gyermekét az édesapjuk eddig tisztázatlan körülmények között magával vitte, és jelenleg ismeretlen helyen tartózkodnak - írja a police. hu.  A két gyermeket, a 7 éves Vassallo Martint és az 5 éves Vassallo Carolinát utoljára akkor látták, amikor édesapjukkal és másik két férfival együtt egy autóba szálltak be. Vassallo Martin Albert 41 éves, 182 centiméter magas, sportos testalkatú, barna hajú, zöld szemű. A cselekmény időpontjában szürke farmernadrágot, sportcipőt és bordó pólót viselt. 
Vassallo Carolina körülbelül 120 cm magas, 20 kg testsúlyú, vállig érő, szőke haja és kék szeme van. A cselekmény időpontjában kék, térdig érő nadrágot, sportcipőt, és fehér szívecskés pólót viselt.
Vassallo Martin körülbelül 125-130 centiméter magas, 23 kg testsúlyú, rövid, szőke hajú, zöld szemű. Eltűnésekor sportcipőt, szürke rövidnadrágot és egy kék színű „Harry Potter-es” pólót viselt.
A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható Vassallo Martin Albertet valamint Vassallo Martint és Vassallo Carolinát felismeri, tartózkodási helyükről, vagy a cselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságon (Debrecen,Kossuth utca 20.), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.  

Meghalt az a 17 éves fiú, aki leesett a Karancs-kilátóról

MTI
Publikálás dátuma
2020.07.26. 13:38
Képünk illusztráció
Fotó: Pavel Bogolepov / Népszava
A salgótarjáni rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.
Meghalt az a 20 év körüli férfi, aki vasárnap leesett a Karancs-kilátóról Salgótarjánban - közölte az Országos Mentőszolgálat sajtóügyelete vasárnap délután. Király-Kollár Ramóna, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense azt közölte, hogy a salgótarjáni kapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit. A 25 méter magas Karancs-kilátó Salgótarján közigazgatási területén áll a Karancs-hegység legmagasabb pontján, a magyar-szlovák határ közelében. 
Az RTL Híradó úgy tudja, hogy a 17 éves fiú két barátjával mászta meg a kilátót, ünnepelhettek valamit, amikor egyelőre nem tudni hogyan, a fiú a mélybe esett. A mentésben speciális mentők is részt vettek, mert a helyszínt nagyon nehezen lehetett megközelíteni.

Hússzedő villával szúrta meg testvérét egy férfi Békéscsabán - a rendőrség emberölés kísérletével gyanúsítja

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.07.26. 11:03
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A bántalmazott férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.
Szóváltás alakult ki két testvér között 2020. július 26-án 3 óra 45 perc körül, egy békéscsabai lakásban. A vita közben az egyik férfi először megütötte, majd egy hússzedő villával megszúrta testvérét - írja a honlapján a rendőrség. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett kísérletének elkövetésével gyanúsítja a 28 éves békéscsabai férfit, akit a nyomozók őrizetbe vettek. A bántalmazott férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.