Előfizetés

„Kincskeresésre” indult egy fiatal pár a Velencei-tavon, a vízirendőrök mentették ki őket (videó)

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.07.30. 09:11

Fotó: Magyar Rendőrség / Facebook
Egy nádas terület mellett ragadtak a SUP-jukon, ahonnan az erős széltől nem tudtak kievezni.
Kedden éppen a Velencei-tavon forgattat a vízirendőrök, amikor éles riasztást kaptak: egy fiatal pár órákkal korábban kincskeresésre indult, de a kellemes nyári programból veszélyes játék lett. Egy nádas terület mellett ragadtak a SUP-jukon, ahonnan az erős széltől nem tudtak kievezni – közölte a rendőrség a Facebook-oldalán. „Bár a kincset nem találták meg, de kollégáink őket igen, és szerencsére nagyobb bajuk sem lett” – írták, és egy videót is közzétettek a történtekről.

Római romok között landolt autójával egy idős nő Óbudán

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.07.29. 17:39
Rendőrök méregetik a romok között landoló autót a fővárosi Flórián téren, 2020. július 29-én
Fotó: Mihádák Zoltán / MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap
Az asszony kórházba került, kocsiját csörlővel lehetett csak kiszabadítani.
Az ókori római romok közé gurult egy autó szerda délután Óbudán, a gépkocsit vezető 71 éves budapesti nőt a mentők kórházba vitték - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel.
Dobó Katalin hozzátette, az autó a Flórián Üzletközpont parkolóján keresztül gurult be a romok közé. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az utcaszinthez képest négy méteres mélységből csörlővel húzták fel a fővárosi hivatásos tűzoltók a személyautót.

Idős asszonyt gázolt halálra egy teherautó Sopronban

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.07.29. 15:52
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Az okok és körülmények egyelőre tisztázatlanok.
Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2020. július 29-én 10 óra 10 perckor Sopron belterületén - írja a police.hu. Eddig tisztázatlan okok és körülmények között a Városház utca 2. szám előtt egy tehergépkocsi elütött egy gyalogost. A balesetben az idős asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A Soproni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja a a baleset körülményeit.