Előfizetés

Autók ütköztek, nagy a torlódás a Ferihegyre vezető úton

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.09.26. 08:37
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Rendőrök zárták le a balesettel érintett útszakaszt, a forgalmat az Üllői út felé terelik.
Eddig tisztázatlan körülmények között két autó ütközött össze szombat reggel 7 óra után Budapest XVIII. kerületében, a Ferihegyi Repülőtérre vezető út nyílt pályáján, a fővárosból kifelé vezető oldalon. Az elsődleges információk szerint a balesetben egy ember megsérült – írja a police.hu. A katasztrófavédelem úgy tudja, hogy  a karambol Gyömrői út és a Billentyű utca kereszteződésében történt, a helyszínen tűzoltók is dolgoznak.
A rendőrök a szemle és a műszaki mentés idejére lezárták a balesettel érintett útszakaszt, a forgalmat a Honvéd utcán az Üllői út irányába terelik.

Ketten meghaltak és öten megsérültek egy balesetben Városlődnél

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.09.25. 18:50
Fotó: Shutterstock
Három autó és egy tehergépkocsi ütközött össze péntek délután.
Halálos közlekedési baleset történt pénteken 15 óra 50 perc körül a 8-as számú főúton Városlődnél – írja a police.hu. Az elsődleges információk alapján három autó és egy tehergépkocsi ütközött össze. Öt ember megsérült, két személy pedig a helyszínen életét vesztette. A baleseti helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrség az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta, a forgalmat mindkét irányból Városlőd belterületére terelik.

Öt kamion csapódott egymásnak az M70-esen - Mentőhelikopter érkezett a súlyos sérültekért (fotók)

MTI
Publikálás dátuma
2020.09.25. 13:42

Fotó: Varga György / MTI
Pénteken dél körül történt a baleset, egy embert a tűzoltók szabadítottak ki a roncsból.
Ketten súlyosan megsérültek abban a balesetben, amely az M70-es autópályán pénteken, nem sokkal dél előtt történt. Öt kamion és egy furgon ütközött össze. Tóth Evelin, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta: a szlovén határ felől Letenye felé vezető oldalon egy kamion nekihajtott az előtte forgalmi okból lassító furgonnak, ezután a járművek még négy másik, várakozó kamionnak is nekicsapódtak. A balesetben a furgonban utazók közül ketten súlyosan megsérültek. A baleset a 16-os kilométer közelében történt. Az MTI helyszíni információi szerint a két irányból is összeroncsolódott furgonban utazó sérültek miatt mentőhelikopter is érkezett. A helyszínelés és a várhatóan hosszan elhúzódó műszaki mentés idejére a Letenye felé vezető oldalon a forgalmi sávokat lezárták.