Előfizetés

Diákokat zaklatott egy nő, majd kalapáccsal és vascsővel ment az iskolaőrre

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.10.08. 20:34
Illusztráció.
Fotó: Shutterstock
A zuglói szakközépiskola lépcsőjénél az iskolaőr határozottan hívta a rendőröket, és lefegyverezte a zavart asszonyt.
Felfegyverkezve elkövetett közfeladatot ellátó személy elleni erőszak gyanújával indított eljárást a BRFK XIV. kerületi Rendőrkapitányság az 58 éves budapesti Sz. Andrea ellen – adta hírül csütörtökön a police.hu. Mint írták, a rendőrök koradélután kaptak bejelentést arról, hogy az egyik zuglói szakközépiskolánál egy zavart nő zaklatta az épület lépcsőjénél várakozó diákokat, akik az iskolaőrtől kértek segítséget. Az iskolaőr megpróbált beszélni az asszonnyal, aki ekkor előbb egy kalapáccsal, majd egy vascsővel kezdett hadonászni. A nőt végül az őr lefegyverezte, és átadta a XIV. kerületi rendőrkapitányság – öt perc alatt a helyszínre érkező – munkatársainak, akik előállították a támadót.

Tragikus! Kizuhant egy idős asszony a nyolcadikról egy zuglói lakótelepen

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.10.08. 18:22
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A nő belehalt a súlyos sérüléseibe.
Egy hetven év körüli nő a nyolcadik emeltről zuhant ki a budapesti XIV. kerületi Szentmihályi úti lakótelepen – írta a 24.hu. Értesüléseik szerint az idős asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kiérkező mentősök már csak a halál beálltát tudták megállapítani.  A portál szerint a tragédia oka egyelőre ismeretlen.

Lakott területen tépett több mint százhússzal a várdombi ámokfutó autós (videó)

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.10.08. 16:28
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Az életveszélyes száguldás most 200 ezer forintot és nyolc büntetőpontot ért.
A Tolna megyei Várdomb községben a megengedett 50 kilométer/órás sebesség csaknem két és fészeresével, pontosan 121 kilométer/órával közlekedett kedden az az autós, akit kiszűrtek a forgalomból a rendőrök – számolt be a „nagy fogásról” a police.hu.  A lakott területen belüli ámokfutásról felvétel készítettek a rendőrök, amelynek alapján a felelőtlen ámokfutó 200 ezer forintos közigazgatási bírságot és nyolc közlekedési büntetőpontot kapott.
A 6-os és az 56-os főúton október 6-án délelőtt tartott fokozott ellenőrzést a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság, és néhány óra alatt 46 járművezetővel szemben intézkedtek.    Mint írták, a megye útjain 2020-ban eddig 216 személyi sérüléses közlekedési baleset történt, és ezek közül nyolc halálos kimenetelű volt. A baleseteknek csaknem a felénél, összesen 101 alkalommal a sofőr a megengedett sebességnél gyorsabban hajtott. A Tolna megyében autózók a jövőben is számíthatnak nagyobb rendőri jelenlétre, közlekedésbiztonsági akciókra.