Előfizetés

Erotikus fotók és bókok: tizenhárom éves lányt hálózott be az érdi liliomtipró

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.10.16. 14:31
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A harmincas férfi előbb a sértett unokanővérével jött össze, majd a gyanú szerint szemet vetett a kislányra is.
Rács mögé juttatná az Érdi Járási Ügyészség a férfit, aki a gyanú szerint egy 13 éves helyi lányt csábított el, majd használt ki szexuálisan.  A harmincas éveiben járó vádlott az ügyészség szerint 2018-ban ismerkedett meg és alakított ki baráti viszonyt az akkor még csak tizenegy éves sértettel, akinek unokanővérével volt éppen szerelmi kapcsolata. 2020-ra a férfi ugyan már szakított a barátnőjével, de az unokahúggal tovább tartotta a kapcsolatot egy csevegő applikáció segítségével. A beszélgetéseik során folyamatosan dicsérte a még mindig csak tizenhárom éves kislányt, aki annak hatására beleszeretett – ráadásul szexuális tartalmú üzeneteket és képeket is küldött neki.
2020 nyarára – ahogy a vádhatóság fogalmaz – „komolyabbá vált a viszonyuk”, július és szeptembere között pedig többször is szexuális kapcsolatot létesítettek. Viszonyuknak az vetett véget, hogy a sértett végül beszámolt a történtekről a családjának. Az Érdi Rendőrkapitányság szexuális visszaélés gyanújával hallgatta ki a férfit, a járási ügyészség pedig a bűnismétlés és a bizonyítás megnehezítésének veszélyére hivatkozva indítványozta a letartóztatás elrendelését is.

Ötszörösen körözött, parókás orgazdára csapott le a TEK (videó)

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.10.16. 11:52

Csaknem egy évig volt szökésben a jogerősen négy év fegyházbüntetésre ítélt férfi.
Csepelen fogták el egy héttel ezelőtt a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai azt a férfit, aki ellen kevesebb mint egy év alatt öt elfogatóparancsot adtak ki – írta a police.hu. A 42 éves budapesti D. János ellen először a Budapesti XX., XXI. és XXIII. Kerületi Bíróság adott ki elfogatóparancsot 2019. november 19-én orgazdaság gyanújával. A Fővárosi Törvényszék büntetés-végrehajtási csoportja ez év elején adott ki körözést, mert a férfi nem vonult be a börtönbe négy éves fegyházbüntetésének letöltésére. A férfit időközben kétszeres lopással és egy újabb orgazdasággal gyanúsították meg, további három elfogatóparancsot is kiadtak ellene.
A nyomozók nemrég kaptak információt arról, hogy D. János, feltehetően fegyveresen, egy csepeli házban bujkál. Így a Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály felkérésére a TEK munkatársai 2020. október 9-én délelőtt elfogták a 42 éves férfit, akit annak ellenére felismertek, hogy „parókával álcázta magát”.

Fakanállal verte el korábbi támadóját egy férfi Ácson

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.10.16. 10:28
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Súlyos testi sértés lett a megtorló akcióból, vádlott a megverése miatt őrjöngő sértettből.
Vádiratot nyújtott be a Komáromi Járási Ügyészség a férfival szemben, aki az őt ért sérelmet fakanállal bosszulta meg, ezzel nyolc napon túl gyógyuló sérülést okozva. Az ügyészségi irat szerint a férfi tavaly augusztus 4-én 16 óra körül három testvérével, és édesapjával átment a sértett ácsi lakásához, hogy számonkérje: miért bántalmazta őt aznap. A korábban megvert, bosszúszomjas vádlott kiugrott az autóból, és berohant haragosa udvarára. Ott azonnal rátámadt sértettre: többször ököllel ütött a férfi felé, aki megpróbált hátrálva  kitérni, de legalább egy ütés arcon találta, és nekiesett egy asztalnak. Ezután támadója egy közel 1 méteres fakanalat kapott elő autójukból, s azzal ismét támadásba lendült – többször is megütötte a sértettet, egy csapás pedig eltörte a férfi bal kezének kisujját.   Az ügyészség a Komáromi Rendőrkapitányság nyomozása után benyújtott vádiratban indítványozta, hogy a férfit a Komáromi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetésre ítélje.