Előfizetés

Három holttestet találtak a zalaszentmihályi horgásztónál

MTI
Publikálás dátuma
2020.10.26. 08:33

Fotó: Shutterstock
A tragédiát a rendőrség a tűzoltóság bevonásával vizsgálja.
Három férfiholttestet találtak vasárnap a Zalaszentmihály melletti horgásztónál, a rendőrség közigazgatási eljárás keretében indított vizsgálatot - tájékoztatta Takács Tivadar, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-t. A Zalai Hírlap online kiadása szerint a férfiak halálát valószínűleg füstmérgezés okozta. A horgászok már szombaton kint voltak a tónál, az éjszakát feltehetően egy kalyibában akarták tölteni, ezért begyújtottak a fatüzelésű kályhába. A tragédiát a rendőrség a tűzoltóság bevonásával vizsgálja.

Halálos karambol volt Jakabszállásnál

MTI-Népszava
Publikálás dátuma
2020.10.25. 18:42

Fotó: Shutterstock
Teljes útzárat rendeltek el.
Eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött két személygépkocsi az 54-es számú főút 22-es kilométerénél 2020. október 25-én délután háromnegyed öt körül. 
A baleset következtében többen megsérültek, közülük egy személy a helyszínen életét vesztette.

A helyszínelés idejére a rendőrök lezárták a főutat. Az érintett útszakaszon közlekedők Bócsa felől Bugacpusztaháza fel, míg Jakabszállás felől Orgovány felé, illetve Fülöpjakabon keresztül Kiskunfélegyháza irányába tudnak kerülni.

Kerüljék az M3-ast Gödöllőnél, több kilométeres a dugó

MTI
Publikálás dátuma
2020.10.25. 15:44

Fotó: Facebook/M0 - M1 - M3 - M5 - M7 Hírek - Információk 0-24
Egy sávot lezártak baleset miatt.
Baleset miatt több kilométeren torlódik a forgalom az M3-as autópályán Gödöllőnél Budapest felé – közölte a rendőrség vasárnap délután a honlapján. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint Gödöllő térségében két személygépkocsi ütközött össze. A balesetben senki sem sérült meg. A rendőrök az érintett útszakaszon egy sávot a helyszínelés idejére lezártak – írták.