Előfizetés

Azért lövöldözött egy férfi a debreceni lakótelepen, mert ki akarta próbálni a fegyverét

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.10.26. 10:30

Fotó: police.hu
A társasház előtt és a lépcsőházban is elsütötte a fegyvert.
A rendőrségre 2020. október 24-én 21 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy Debrecenben egy lakótelepen több lövés is dördült – írja a police.hu. A rendőrök a helyszínen megtudták, hogy az egyik ott lakó fiatal férfi lövöldözhetett. Elszámoltatták a 26 éves helyi lakost, aki átadta a gáz-riasztó pisztolyt.
Gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett és elmondta a nyomozóknak, hogy csak ki akarta próbálni a riasztópisztolyt.
Először a társasház előtt adott le egy lövést a földre, majd a lépcsőházban is elsütötte a fegyvert.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást vele szemben.

Három holttestet találtak a zalaszentmihályi horgásztónál

MTI
Publikálás dátuma
2020.10.26. 08:33

Fotó: Shutterstock
A tragédiát a rendőrség a tűzoltóság bevonásával vizsgálja.
Három férfiholttestet találtak vasárnap a Zalaszentmihály melletti horgásztónál, a rendőrség közigazgatási eljárás keretében indított vizsgálatot - tájékoztatta Takács Tivadar, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-t. A Zalai Hírlap online kiadása szerint a férfiak halálát valószínűleg füstmérgezés okozta. A horgászok már szombaton kint voltak a tónál, az éjszakát feltehetően egy kalyibában akarták tölteni, ezért begyújtottak a fatüzelésű kályhába. A tragédiát a rendőrség a tűzoltóság bevonásával vizsgálja.

Halálos karambol volt Jakabszállásnál

MTI-Népszava
Publikálás dátuma
2020.10.25. 18:42

Fotó: Shutterstock
Teljes útzárat rendeltek el.
Eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött két személygépkocsi az 54-es számú főút 22-es kilométerénél 2020. október 25-én délután háromnegyed öt körül. 
A baleset következtében többen megsérültek, közülük egy személy a helyszínen életét vesztette.

A helyszínelés idejére a rendőrök lezárták a főutat. Az érintett útszakaszon közlekedők Bócsa felől Bugacpusztaháza fel, míg Jakabszállás felől Orgovány felé, illetve Fülöpjakabon keresztül Kiskunfélegyháza irányába tudnak kerülni.