Előfizetés

Kigyulladt százötven köbméternyi hulladék a XXIII. kerületben (Videó)

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.11.03. 10:24

Fotó: Youtube/ Budapesti tűzoltók - fővárosi katasztrófavédelem
A budapesti tűzoltók öt vízsugárral tudták eloltani a tüzet.
Kigyulladt mintegy százötven köbméternyi fém- és egyéb hulladék kedden hajnalban a XXIII. kerületi Ócsai úton – tájékoztatott a Fővárosi Katasztrófavédelem szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében. A hulladék hatalmas lángokkal égett. A budapesti tűzoltók több oldalról, habosított vízsugarakkal kezdték támadni a tüzet, végül öt sugárral eloltották a lángokat. Munkájukat munkagépek támogatták. Közölték azt is, hogy személyi sérülés nem történt. Az oltásról videót is közzétett a katasztrófavédelem.

Több autó kigyulladt egy tréleren Szikszónál

MTI
Publikálás dátuma
2020.11.03. 07:19
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Az útszakaszt teljes szélességében lezárták.
Kigyulladt egy autószállító teherautó a 3-as úton, Szikszó határában kedd hajnalban, a 203-as kilométernél megállították a forgalmat – közölte honlapján az Útinform. A katasztrófavédelem közleménye szerint tréleren szállított autók gyulladtak ki Szikszón, a Kassai úton.
Nyolc gépkocsi égett, a vontatóra nem terjedtek át a lángok.

– A tüzet a miskolci és az encsi hivatásos tűzoltók eloltották. Az útszakaszt teljes szélességében lezárták – írták.

Zebrán gázolt el egy idős nőt, majd továbbhajtott egy autós Budapesten (videó)

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.11.02. 19:33
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
„Nem vettem észre, hogy elütöttem” – védekezett a sofőr, aki a felvételeket látva a rendőröknek elismerte, hogy ő gázolta el az idős nőt.
Közúti baleset gondatlan okozása vétség és segítségnyújtás elmulasztása bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a BRFK közlekedésrendészeti főosztály vizsgálói azt a 44 éves férfit, aki múlt csütörtökön este a XII. kerületi Eötvös úton a gyalogosátkelőn elütött egy idős nőt, majd megállás nélkül továbbhajtott – írta a police.hu. A baleset helyszínéről a mentők a 79 éves asszonyt súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A rendőrséget egy másik autós és utasa értesítette, miután szemtanúi voltak a történteknek.
A rendőrök a szemtanúk elmondása és a kamerafelvételek alapján azonosították a balesetet okozó fekete Volkswagent vezető T. Róbertet, akit még aznap éjjel elfogták budapesti otthonában.    A férfi kihallgatása során azt állította a rendőröknek, hogy nem vette észre, hogy elütötte a gyalogost, azonban a kamerafelvételeket látva elismerte felelősségét a baleset okozásáért.