Előfizetés

Parókában és símaszkban lopott pénzt István, pont arra járt három szabadnapos rendőr

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2021.01.03. 08:25
Képünk illusztráció.
Fotó: Shutterstock
Nagyon készült rá, azonban a tervbe hiba csúszott.
December 30-án a Kálvin téri ATM-ből vett fel pénzt egy nő. Ám hirtelen megjelent egy parókás, símaszkos férfi, kikapta a bankjegyeket és futásnak eredt.
Pechére épp arra járt három szabadnapos rendőr, akik meghallották az áldozat segélykiáltását, így másodpercek alatt elkapták a tolvajt.

Szerencsére a ruhájában megtalálták a pénzt is, némi kábítószergyanús anyag mellett. Nem úszta meg sem a mintavételt, sem a gyanúsítotti kihallgatást – számolt be az esetről a rendőrség.

Kigyulladt egy családi ház Múcsonyban

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2021.01.02. 19:17
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A lángok a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település Szabadság útján csaptak fel.
Kigyulladt egy családi ház szombat késő délután a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Múcsony Szabadság útján - írja honlapján a Katasztrófavédelem. A tűzhöz Kazincbarcikáról riasztották a hivatásos tűzoltókat, akik több oldalról, három vízsugárral oltották el a lángokat, majd hozzáláttak a tűzoltási utómunkálatokhoz.

Jegyellenőrt bántalmazott Kőbányán - ezt a férfit keresi a rendőrség (videó)

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2021.01.02. 13:06

Fotó: police.hu
Az eset az Ónodi utcánál közlekedő villamoson történt.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen - írja a police.hu.  A rendelkezésre álló adatok alapján egy férfi 2020. december 9-én 18 óra 20 perc körül a Budapest X. kerület, Ónodi utcánál közlekedő villamoson a jegyellenőrt bántalmazta, majd leszállt a járműről. A feltételezett elkövetőről a biztonsági kamera felvételt készített.   
A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.​