Hír TV;Bayer Zsolt;Bencsik András;Sajtóklub;

2021-03-09 11:19:33

Bencsik: barmok választották meg az I. kerület ellenzéki polgármesterét

A kormányzati publicistának nőnapon sikerült azt mondania Váradiné Naszály Márta polgármesterről, hogy "egy mosónő lelkületű, primitív ember", aki "összepiszkítja" ezt a gyönyörű kerületet.

Alaposan felhergelték magukat a Hír TV Sajtóklub című műsorának résztvevői a Deutsche Welle német közszolgálati tévé riportján, amelyik a Budai Várnegyed felújításával foglalkozott. Ebben szólalt meg a kerületet irányító polgármester.

"Amit nem mondok, az egy egészséges nagy káromkodás, amit a német kormánynak szeretnék küldeni" - kezdte a Demokrata főszerkesztője. (Bencsik András egyébként azért címezte lenyelt trágárságát a német kormánynak, mivel a Deutsche Welle egy közszolgálati adó.) Aki azért nem tartóztatta meg magát, és csak remélni merte, hogy "talán a német emberek nem ennyire büdös görények, mint a közszolgálati német televízió".

Bayer Zsolt ezt követően azon elmélkedett, kitilthatók-e a Deutsche Welle munkatársai Magyarországról.  Eljátszott a gondolattal, ha ő maga kimenne a Hír Tv stábjával, készítene a brandenburgi kapuról négy snittet "és azt mondaná, hogy "na, a rohadt német nácik megint mindjárt meg fogják ölni a zsidókat és indulnak a vonatok Auschwitzba", akkor őt kitiltanák Németországból.

"Sajnos tévedsz Zsolt, ünnepelnének" - vágta rá erre Bencsik András. Szerinte ugyanis a németek "annyira betegek és perverzek, hogy ha csinálnál egy ilyen riportot, hogy a nácik Berlinben masíroznak, minden német újságíró lelkesen a vállára emelne, hogy 'ugye, mi is ezt mondjuk."

Úgy véli, a náciveszélynél nincs szörnyűségesebb az egész világon. "Nem szeretnék versenyezni a németekkel az elmebajban, mert ez legyen az ő személyes nemzeti tragédiájuk" - jelentette ki.

Ezt követően rátért az I. kerületi polgármester, Váradiné Naszályi Márta gyalázására. 

Bayer Zsolt szerint a fő kérdés az, hogy "ezek a szemét gazemberek ott a Deutsche Wellénél, hogy merészelik ezt megengedni maguknak?!"

Úgy látja, ameddig "lószar van, veréb is van", mivel mindig fognak találni "ilyen szemétládákat, akik majd csipegetnek ebből a lószarból idehaza, mint a V. Naszály... meg akik szekundálnak ehhez..." - sorolta dühösen a Fidesz ötös számú párttagkönyvének tulajdonosa.

(A témáról az adás elején esett szó - a szerk.)