Előfizetés

Próbababával együtt lopott ruhát Sándor, a rendőrök nem díjazták a mutatványt

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2021.05.16. 11:28
Képünk illusztráció.
Fotó: Shutterstock
F. Sándor nem számít ismeretlennek a hatóságok előtt.
Május 11-én kedden, dél környékén, egy II. kerületi bevásárlóközpontnál járt F. Sándor, aki úgy döntött, 
az egyik ruhabolt elől ellop egy próbababát a rajta lévő ruhával.

Mivel bejött neki, hogy nem bukott le, ezért másnap is visszament szerencsét próbálni, de azt nem lelte: ugyanis az eladó észrevette, miben mesterkedik és a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta a férfit. Az egyenruhások megtalálták nála a korábban ellopott nadrágot. Azzal védekezett, nem emlékezett az esetre, mivel részeg volt. Előállították a kerületi kapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.  F. Sándor nem számít ismeretlennek a hatóságok előtt, ugyanis a XI. kerületben is folyamatban van ellene egy eljárás, ugyancsak lopás miatt - közölte honlapján a rendőrség.

Halálra gázoltak egy elektromos kerékpárost a 33-as úton

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2021.05.15. 18:23
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A baleset miatt teljes szélességében lezárták a Hajdú-Bihar megyei útszakaszt.
Egy személyautó és egy elektromos kerékpáros ütközött Debrecen és Balmazújváros között szombat délután öt óra körül a 33-as számú főúton – írja a police.hu. A baleset egyik résztvevője, egy 40 éves férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette, egyelőre tisztázatlan körülmények között.    A helyszínelés és műszaki mentés idejére a főút balesettel érintett szakaszát a rendőrök teljes szélességében lezárták, a forgalmat Balmazújváros irányába terelték.

Vonattal ütközött egy autó Tiszavasvárinál

MTI-Népszava
Publikálás dátuma
2021.05.15. 15:06
Képünk illusztráció!
Fotó: Shutterstock
Az ütközés következtében az autó a sínek mellett árokba esett.
Vonattal ütközött egy autó szombaton Szorgalmatos és Tiszalök között, a baleset miatt, a helyszínelés idején a Tiszavasvári és Tiszalök között szünetelt a vasúti forgalom – közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel. Az ütközés következtében az autó a sínek mellett árokba esett, mindenki ki tudott szállni belőle. A műszaki mentést a tiszavasvári önkormányzati tűzoltók végzik, akik segítettek a vonaton utazó három embernek eljutni a közútig. A Mávinform a Facebook-oldalán adott tájékoztatást a balesetről, amely szerint a Debrecenből 11 óra után Tiszalökre indult személyvonat ütközött az autóval. – A vasúti átjáróban a fénysorompó jól működött, a közút felé tiltó jelzést adott. A Tiszalökről eredetileg negyed kettő előtt indult volna Debrecenbe egy  személyvonat, amelynek utasai végül pótlóbusszal indulhattak el a céljukhoz. A vasúti forgalom délután fél háromkor újraindult.