Előfizetés

Halálra gázoltak egy elektromos kerékpárost a 33-as úton

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2021.05.15. 18:23
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A baleset miatt teljes szélességében lezárták a Hajdú-Bihar megyei útszakaszt.
Egy személyautó és egy elektromos kerékpáros ütközött Debrecen és Balmazújváros között szombat délután öt óra körül a 33-as számú főúton – írja a police.hu. A baleset egyik résztvevője, egy 40 éves férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette, egyelőre tisztázatlan körülmények között.    A helyszínelés és műszaki mentés idejére a főút balesettel érintett szakaszát a rendőrök teljes szélességében lezárták, a forgalmat Balmazújváros irányába terelték.

Vonattal ütközött egy autó Tiszavasvárinál

MTI-Népszava
Publikálás dátuma
2021.05.15. 15:06
Képünk illusztráció!
Fotó: Shutterstock
Az ütközés következtében az autó a sínek mellett árokba esett.
Vonattal ütközött egy autó szombaton Szorgalmatos és Tiszalök között, a baleset miatt, a helyszínelés idején a Tiszavasvári és Tiszalök között szünetelt a vasúti forgalom – közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel. Az ütközés következtében az autó a sínek mellett árokba esett, mindenki ki tudott szállni belőle. A műszaki mentést a tiszavasvári önkormányzati tűzoltók végzik, akik segítettek a vonaton utazó három embernek eljutni a közútig. A Mávinform a Facebook-oldalán adott tájékoztatást a balesetről, amely szerint a Debrecenből 11 óra után Tiszalökre indult személyvonat ütközött az autóval. – A vasúti átjáróban a fénysorompó jól működött, a közút felé tiltó jelzést adott. A Tiszalökről eredetileg negyed kettő előtt indult volna Debrecenbe egy  személyvonat, amelynek utasai végül pótlóbusszal indulhattak el a céljukhoz. A vasúti forgalom délután fél háromkor újraindult.

Újra járható az M1-es autópálya Hegyeshalom felé a súlyos baleset után (fotók)

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2021.05.15. 14:28

Fotó: police.hu
A balesetben nyolc személy sérült meg és hét jármű rongálódott.
Ahogyan arról mi is beszámoltunk, szombaton kora reggel közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya 89-es kilométerszelvényében a Győr felé vezető oldalon, ahol a belső forgalmi sávban két jármű ütközött össze. A rendőrség tájékoztatása szerint a helyszínelést végző járőrök mellett több rendőri egység is jelen volt a helyszínen, akik később onnan a külső forgalmi sávba sorolva hagyták el az érintett útszakaszt. A külső sávban haladó tehergépkocsi emiatt megállt, a mögötte érkező kamion pedig belerohant. Az ütközés következtében a teherautó az előtte haladó személygépkocsinak, ami pedig további rendőrségi járműveknek ütközött. A balesetben nyolc személy sérült meg és hét jármű rongálódott. A rendőrség a baleset körülményeit szakértő bevonásával vizsgálja. A rendőrök a helyszínelést 11 óra 50 perckor befejezték, az úttest valamennyi sávja felszabadult, a forgalom zavartalanul haladhat.