törvény;pedofil;homofóbia;Pesti Srácok;

Én, a potenciális pedofil

Ennyi évtized után kellett megtudnom, hogy pedofil vagyok. Igaz, csak potenciális, de valahol el kell kezdeni. Rossz rágondolni, hogy sosem tudom meg, ha nem élek meg ilyen szép kort. Szerencsére a Pesti Srácok újságírója nem hagyta, hogy hülyén haljak meg, és még időben informált. Pontosabban a rendőrséget informálta, hogy a melegeket és pedofilokat összemosó törvény ellen tiltakozókat szíveskedjenek potenciális pedofilként számon tartani. És fotózzák le mind a tízezret! Hezitáltam is, ne menjek-e előtte fodrászhoz, de végül megelégedtem egy kis szempillaspirálozással. Potenciálistól az is szép.

Muszáj potenciális pedofilnak lennem, ha már meghosszabbították a válsághelyzetet. Bicskéig vagy szeptemberig, még nem tudni. Attól függ, hová esik az előválasztás. Ha Bicskén lesz, akkor Bicskéig, ha szeptemberben, akkor meg addig. A válsághelyzethez pedig lennie kell veszélynek is. Három veszély ugyan már van, megmondta a miniszterelnök: a migránsok, a járvány és Gyurcsány. Ráadásul Gyurcsány ellen oltás sincs. A frenetikus humoráról híres Kocsis Máté megemlítette: akár lehetne egy Gyurcsány elleni Operatív Törzs is. Jó ötlet, csak nem tudom, Müller Cecília ráér-e.

De három veszély nem elég. Jönnünk kell nekünk, potenciális pedofiloknak is. Így aztán jöttem. Ennyit megtehetek az országért. A Magyar Nemzetből megtudtam, hogy egyben „heterofób, kirekesztő, gyűlöletkeltő” is vagyok, akinél „alapos a gyanú, hogy gyermekeket akar felhasználni alantas politikai céljaira”. Nehogy belezavarodjanak: ez én vagyok és a tüntetők, nem a törvény megszavazói. Plusz „sunyin dörgölőzünk” „a szivárványos zászlók alatt gyülekező álcivil aktivistákhoz.” Ha egy üzlet egyszer beindul….Orbán szerint mindez megerősíti, hogy „a liberálisok diplomás kommunisták”. Szerintem meg a kereszténydemokraták szolfézsra járt populisták. Én is tudok hülyeséget mondani, ha muszáj.

Érdekes, a „Love is love” (szerelem az szerelem) feliratú pólók ellen nem szóltak. Gondolom, „Lóvé az lóvé”-nak olvasták, amely igazságot maguk is eligazító erejűnek tartanak. Nem sokat fotózták azt a tüntetőt sem, aki bizonyítani akarta: senki nem lesz meleg attól, ha pl. 17 éves gimnazistaként hall az iskolában arról, hogy léteznek homoszexuálisok, és gonosz dolog ilyen társaikat üldözni, gyötörni, ne adj isten öngyilkosságba hajszolni. Ezért táblájára a következő, kétségkívül meggyőző szöveget írta: „Én is láttam gengszterfilmeket, mégsem lettem fideszes.”

Ennek belátása mintha meghaladta volna a törvényalkotók képességeit. Persze nem erről van szó. A cél világos. Kellett az új ellenség. A pedofil bűnözők kevesen vannak, de itt van a statisztikai becslések szerint kb. 200 ezer vagy annál több homoszexuális. Ha őket összepedofilozzák (lásd még: összegyurcsányozás), az ellenzéket meg a védelmezőiknek tüntetik fel, mindjárt kész a kampányjelszó, ki is mondták már: „Az ellenzék a pedofilok pártjára állt”. Hiszen a meleget és a pedofilt csak a mindenre alkalmatlan elméleti emberek szőrözése különbözteti meg. Az ilyenek ne is jöjjenek azzal, hogy a gyerekekkel szembeni szexuális bűncselekmények többségét heteroszexuális férfiak követik el, méghozzá zömmel a családon vagy a család szűk ismeretségi körén belül, és ettől még senki nem akarhatja a heteroszexuális férfiakat vagy a családokat ellenségnek kikiáltani. Egy ezzel foglalkozó országjelentés szerint 2019-ben 119 állami gyermekvédelmi ellátásban részesülő, pl. intézetben élő gyerek lett szexuális bűncselekmény áldozata. Ezzel az erővel azt is mondhatnánk: maga az állam a legnagyobb pedofildajka. De nem mondjuk. Azt sem, hogy akkor a NER pedofil. Vagyis az ő logikájuk szerint egyben „buzi”.

Remélem is, hogy a mai ellenzéket soha nem kísérti meg hasonló. Pedig roppant egyszerű lenne majd kormányon pl. törvényt benyújtani a kannibálok ellen, és az utolsó paragrafusba beleírni: „Hüje Fidesz!”. Aztán ha akár helyesírási, akár tartalmi okból nem szavazzák meg, rájuk sütni a „kannibálsimogató” bélyeget.

Persze alapjában véve kormányunknak teljesen igaza van. Nekem is tele a hócipőm a melegekkel. Az, hogy még pedofilok is, csak az utolsó csepp! De emlékeznek, amikor a melegek kirabolták a magánnyugdíjpénztárakat? Na és amikor a melegek megadóztatták a minimálbért, és sokezer rokkanttól elvették a járandóságát? Rettenetes volt az is, amit a melegek a föld- és trafikmutyikkal műveltek. Ők hozták a rabszolgatörvényt is, most már világos. A melegek már akkor zaklatták a gyerekeinket, amikor a fejükre ültették a KLIK-et, ostoba alaptanterveket vezettek be, és agyonterhelték őket. Elvették a gimnáziumi helyeiket, most még az ígért kollégiumaikat is, lebutították a szakmunkásképzést. Mármint a melegek, csakis ők. Remélem, nem felejtették el a sok, melegek által kierőszakolt stadiont sem! Most meg a melegek saját alapítványaikba lopják ki a közvagyont, sőt: koncesszióba adnák az összes autópályát. Csak, hogy kiszúrjanak velünk, heterókkal. Ilyenek ezek. A melegek.

Le velük! Legfeljebb a pedofilok ellen majd csak később lépünk fel. Elvégre nem lehet egyszerre mindenkivel háborúzni.