korrupciógyanú;fideszes média;Cseh Katalin;

Cseh Katalint korrupciógyanúval támadják, az ellenzéki politikus tagad és perrel fenyeget

Egy nevét és arcát nem vállaló álarcos vádolja a politikust.

"A fideszes propagandagyárban összedugták a fejüket és egy lejáratónak nehezen nevezhető írás született. Milliárdokat összeszedő politikusról és állítólagos korrupcióról beszélnek, ami hazugság"

- írta Facebook-posztjában a Momentum EP-képviselője.

Cseh Katalin azt követően nyilvánult meg, hogy egy Fideszhez köthető "oknyomozó" portálon egy Anonymus-maszkos alak a politikus állítólagos korrupciós ügyeiről beszél. A videón szereplő ismeretlen kifejti, 4,5 milliárd forint európai uniós támogatást és 300 millió forintnyi állami közbeszerzést nyert egy bizonyos politikus cége, ami ő történetesen haveri cégeknek nevez. Ezt követően arra jut, hogy az érintett Cseh Katalin lehet, mivel ő 2013 és 2018 között a képviselője volt a Pannónia Nyomda Kft.-nek. A vállalkozást a politikus édesapja alapította. 

A Momentum képviselője úgy fogalmazott a megjelentekkel kapcsolatban, hogy "egeret szültek a hegyek, ugyanis a propagandamédiában összeadták az ugyanabba az ipari parkba bejegyzett összes cég és vállalkozás által elnyert uniós támogatást, ahol az a nyomda is működik, amit egykor édesapám vezetett". Hozzáteszi, egyértelműen kiderül a cégiratokból, hogy évekkel ezelőtt, jóval azelőtt, hogy politikai pályára lépett, lemondott a cégvezetésről. 

"A Fideszt és propagandáját zavarja korrupcióellenes tevékenységem, de nem fognak tudni megfélemlíteni. A szükséges jogi lépéseket megteszem az ügyben"

 - zárta bejegyzését Cseh Katalin.