Miss Universe;Miss Universe Hungary;ruha;magyar zászló;

2021-12-17 14:49:18

Tucatruhába bújtatták a magyar szépségkirálynőt, és kezébe adtak egy magyar zászlót

A hazai versenyző lényegében semmilyen üzenetet nem vitt magával Izraelbe, az immár hetvenedik Miss Universe versenyre.

Senki nem érti, miért egy tízezer forintos Zara ruhában ment a Miss Universe-re a magyar szépségkirálynő: a magyar és a nemzetközi szépségversenyek történetében is példátlan, hogy Jázmin Viktória, a Miss Universe Hungary győztese egy alig tízezer forintos Zara ruhában képviselte Magyarországot a világversenyen – írja a Telex.

A lap felidézte, a hétvégén az izraeli Eilatban rendezték meg a 70. Miss Universe szépségkirálynőválasztást, amelyen a világ legkülönfélébb országában megválasztott szépségkirálynők vettek részt, hogy nemcsak hazájuk színeit képviseljék, de egy pici darabot meg is mutassanak nemzetük hagyományaiból, kultúrájából.

Sokan valamilyen erős üzenettel állnak a színpadra, ahogyan például az ír szépségkirálynő is tette, ő az anyák egyenjogúságáért állt ki a világ elé. A lap szerint „ehhez képest Jázmin Viktória egy olyan rövid, tűzpiros flitteres koktélruhában lépett fel a magyar zászlót lengetve, amely a spanyol fast fashion márka, a Zara kínálatában szerepel és 9995 forintért bárki számára megvásárolható”.

Megjegyezték, ez a ruha nemcsak az alkalomhoz nem passzolt, de a nemzetközi szépségversenyeken általában a hazai tervezők ruhájában szokták képviselni a nemzetüket a delegáltak. Ez nálunk nem így történt.