Memo;eredményváró;választás 2022;

A Megoldás Mozgalom bízik abban, hogy nekik is köszönhető a magas részvétel

Bízunk abban, hogy a Megoldás Mozgalomnak is köszönhető a magas részvétel a 2022-es országgyűlési választáson - mondta az MTI-nek Huszár Viktor, a párt digitalizációért felelős alelnöke az este fél hetes részvételi adatok ismeretében vasárnap a pártja Normafán tartott eredményváróján.

Huszár Viktor reményét fejezte ki, hogy minél többen elmentek szavazni azok közül, akik eddig nem tudtak választani a pártok közül. Szerinte a Megoldás Mozgalom ezeknek a civil és függetlenül gondolkodóknak tudott alternatívát nyújtani. Azt is mondta, hogy a 2018-as részvételi aránnyal csaknem azonos a mostani, de bízik benne, hogy a végére még kicsivel magasabb is lesz a négy évvel ezelőttinél.

Mint közölte, a 100 napos a Megoldás Mozgalom, amely országosan ismertté vált. Úgy értékelte, „összehozták a legkreatívabb és legemlékezetesebb kampányt”, amellyel bebizonyították, hogy a fiatalos, lendületes, kreatív kampánnyal akár 100 nap alatt is meg lehet szólítani az embereket.

Arra a kérdésre, hogy milyen eredményre számít, azt válaszolta, már nyertek azzal, hogy idáig eljutottak, nincs rajtuk súly, nincs eredményelvárásuk; arra számítanak, hogy az ország egyik jelentős ereje kezd kibontakozni, „ma megszületik a Megoldás Mozgalom alapbázisa”, amely hisz abban, hogy Magyarország lehet szolgáltató és önfenntartó ország.