tüntetés;Csizmadia László;CÖF-CÖKA;

A CÖF-CÖKA elnöke szerint a hídon tüntetők féleszűek

Csizmadia László, a Békemenetet szervező fideszes álcivil szervezet vezetője megmondta a frankót.

Úgy tűnik, két farokkal nem lehet egyensúlyozni. A viccpárt balra dőlt és a levegőben kóvályog - írta Csizmadia László, a Békemenetet szervező álcivil CÖF-CÖKA alapító elnöke a 2022plusz.hu-n, utalva a Magyar Kétfarkú Kutya Párt szervezésében lezajlott demonstrációra.

A kormánypárti szervezet vezetője eztán háborús helyzetre hivatkozott, majd újraértelmezte Kölcsey Ferencet (a Himnusz szerzője ugyanis a jelek szerint nem fogalmazott elég magyarosan): „Kölcsey Ferenc mondta: »A haza minden előtt.« Magyarosan: meg kell védeni fiataljainkat a háborúba sodródástól és családjainkat gazdaságunk csődjétől” - fogalmazott.

Csizmadia László ezt követően beindította a darálót:

„Téves, zavarodott észjárásra utal, ha valakik úgy vélik, hogy Budapest hídjain kell bulit tartani és ezzel lehet elszakítani a két városrészt egymástól. Többször elmondtuk: a főváros a nemzeté, saját tulajdona és nem egyes pártok randalírozásának színhelye”

- hangzott a magvas gondolat.

Miután tehát a várost rendszeresen megbénító Békemenet főszervezője tisztázta az észjárásokat, megüzente a tutit a tüntetőknek is úgy en bloc: „Tegyük fel a kérdést, mit keresnek a bukott politikusok által előre küldött féleszűek a Duna felett? A válasz egyszerű: a bajt.” Meg a káoszt. Eztán valami megmagyarázhatatlan szellemi magasságban Csizmadia László megtalálta az összefüggést a bevándorlással: „Számukra ésszel felfoghatatlan például, hogy az illegális bevándorlás segítése öngyilkosság és nem a demográfiai problémák megoldása” - írta, hozzátéve, most a lakosság áramra és gázra spórol és nem az illegális idegenek eltartása a cél.

Az álcivil szervezet vezetője ezt követően a fideszes pártnarratívának megfelelően hosszan ostorozta az uniós szankciós politikát. „Európa erős államai népeiket a hidegháború szörnyűségének tették ki. Pontosan fogalmazva: a bármikor kitörhető harmadik világháború esélyét akasztották nemzeteink nyakába” - írta. 

Gyurcsány Ferenc és Karácsony Gergely sem maradhatott ki a sorból: „A kétfarkúak balgasága találkozott Gyurcsány Ferenccel, a puccsista bajnokkal - lásd Medgyessy hátba szúrását és az MSZP életterének ellopását. Ferkó ismét készül, hiszi, hogy hatalmas egója a miniszterelnöki székbe ültetheti. Kever, kavar és álmodozik. Spanja a főváros vezetésére teljességgel alkalmatlan hasonszőrű társa, Karácsony Gergely” - fogalmazott, majd azt üzente, lépjenek le a politikai színpadról.