hazugság;sátorozás;MTVA;Hadházy Ákos;

2022-10-31 20:44:00

Az MTVA szerint Hadházy Ákos „ismét hazudik”, nem is figyelik reggeltől estig az állami média gyártóbázisánál

Úgy tűnik, nehezen viselik a politikus akciózását.

Amint arról délelőtt lapunk is beszámolt, rövid videóbejegyzést tett közzé a Facebookon Hadházy Ákos, amelyben közölte, hogy az állami média Kunigunda útján található gyártóbázisánál reggel 8-tól este 11-ig kamerázzák.

Mint ismert, Hadházy Ákos múlt pénteken egy hétre sátrat vert az MTVA székháza előtt, november 4-ére pedig blokádot hirdetett, amellyel egyebek mellett azt szeretné elérni, hogy a hírhamisító Papp Dánielt leváltsák az állami média éléről. 

A kamerázással kapcsolatban az MTVA Sajtó és Marketing Irodája rövid közleményt jelentetett meg az MTI-ben, ebben azt állították, Hadházy Ákos „sokadik alkalommal nem mond igazat”, amikor azt állítja, hogy a reggeltől estig kamerázza a „közmédia” az MTVA gyártóbázisa előtti „kempingezését”.

Az MTVA szerint ezzel szemben az igazság az, hogy

A közleményben azt írták, a televíziós újságíró szakma része, hogy a „hiteles tájékoztatás érdekében” egy-egy hosszabb esemény teljes ideje alatt a helyszínen tartózkodnak a stábok. Ezért Hadházy Ákos „kirohanása a közmédia ellen” egyértelmű bizonyítéka annak, hogy „számára kellemetlen, ha nem tud akadálytalanul hazudni” - közölték.