visszavonulás;humorista;standup;Aranyosi Péter;

2023-03-19 13:09:00

Aranyosi Péter visszavonul

Januártól már „csökkentett üzemmódban” van, havonta néhány fellépése még lesz.

A fellépésszámot a harmadára fogom csökkenteni, a közeljövőben nem láthatnak majd tőlem új önálló estet - jelentette be Aranyosi Péter humorista a Blikknek adott interjúban.

A humorista januártól már „csökkentett üzemmódban” van, havonta néhány fellépése még lesz, de alapvetően a visszavonulás zajlik, a családjával, barátaival szeretné tölteni az idejét.

Családi hátterével kapcsolatban egyebek között elmondta, annak idején édesanyja azt szerette volna, ha pap lesz vagy nőgyógyász. Csalódott volt, amikor a humorista szakma mellett döntött, 51 évesen viszont már megérti az álláspontját, mert mint fogalmazott, ez a rendszertelen életvitel megrövidíti az ember életét. Ezért a hátralévő időt tartalmasabban szeretné tölteni.

Aranyosi Péter elmondta, feleségéért 30 éve rajong, és azt az életet, amit eddig élt, gyerekeikhez hasonlóan ő is megszenvedte, mégis kitartott mellette. Fiaival is többet találkozik az utóbbi időben. Szabadidejében egy szűk körű értelmiségi klubot tervez létrehozni, ahova két-három heti rendszerességgel szeretne előadókat meghívni: költőket, marketing szakembereket, politikusokat, olyan embereket, akiktől lehet tanulni.