Szokás szerint gasztronómiai tudását csillogtatta a Fidesz alelnöke.
„A csirkekocsonya alapja a kollagéngazdag csirkeláb, abálva, majd bezöldségelve” - magyarázta Németh Szilárd.
A politikus korábban a Mandiner érdekelődésére osztotta meg, hogy mi kerülhet odahaza az ünnepek alatt az asztalra.
Péntek: Szent Péter hal, petrezselymes burgonyával és citromos vajmártás kerülhet az asztalra.
Szombat: bográcsban készült velős, csülkös pacal.
Vasárnap: csirkekocsonya, „ahogy Márai Sándor szerette”, valamint székelykáposzta.
Hétfő: nyúlmájpástétomos, snidlinges juhtúróhabos, paradicsomsalátás, sonkás tojáskrémes, padlizsánkrémes szenndvicsek, desszert gyanánt pedig Rákóczi túrós pohárkrém, házi készítésű sportszelet.