Magyarország;gyilkosság;Szlovákia;gyanúsított;vállalkozó;feladta magát;

2023-05-26 14:46:00

Feladta magát a győri rendőrkapitányságon a szlovákiai magyar vállalkozó megölésével gyanúsított férfi

A Magyar Nemzet úgy tudja, a férfi kihallgatása folyamatban van.

Feladta magát péntek délelőtt a győri rendőrkapitányságon a szlovákiai magyar vállalkozó, Szűcs Tibor megölésével gyanúsított Sárközi Gergely – erről értesült a Magyar Nemzet.

A lap úgy tudja, a férfi kihallgatása folyamatban van.

Mint arról a Népszava is beszámolt, a szlovákiai magyar vállalkozó meggyilkolásával gyanúsított négy ember közül hármat korábban elfogtak. A szlovák Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) és a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) kedden sajtótájékoztatót tartott az üggyel kapcsolatban Budapesten. Jeney Áron ezredes, a KR NNI igazgatója akkor azt mondta, Sárközinek fegyvere van, veszélyes, ezért ne próbálják meg önként feltartóztatni. Egyúttal azt üzente a menekülő férfinak, minél hamarabb adja fel magát.

A rendőrség május 3-án kapott bejelentést arról, hogy ég egy autó a Veszprém vármegyei Pápateszér és Csót közötti erdős területhez közel. A helyszíni szemle igazolta, hogy a jármű a szlovákiai Csicsóról eltűnt vállalkozó, Szűcs Tibor tulajdona. A környéken elrendelt kutyás keresés eredményeként megtalálták az áldozat megcsonkított, összeégetett holttestét, majd a tetoválásai alapján azonosították – mondta el.