Fidesz;ittas vezetés;Keszthely;

2023-07-12 17:38:00

Ittasan okozott balesetet a keszthelyi fideszes képviselő, vádat emeltek ellene

A történteket nagyon sajnálja, ugyanakkor szeretné folytatni munkáját. 

Ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt vádat emelt a Keszthelyi Járási Ügyészség Horváth Tamás Mihály keszthelyi fideszes önkormányzati képviselő ellen június végén - írja a 24.hu.

Az eset még április nyolcadikán történt Keszthelyen, amikor az egyik kereszteződésben a politikus nem tudott bevenni egy kanyart, majd átsodródott a szemközti sávba, ahol aztán karambolozott egy szabályosan közlekedő autóval. Ennek utasa és vezetője könnyebben megsérült a baleset során. Amikor előkerült a szonda, az pozitív értéket mutatott, így a helyi Fidelitas elnökét előállították vérvétel céljából a helyi kapitányságra, jogosítványát pedig elvették.

A 24.hu szerint közepes fokú volt véralkoholszintje a baleset idején. Horváth Tamás Mihály a történteket követő testületi ülésen beszámolt a történtekről, bocsánatot kért, s egyúttal jelezte, szeretné tovább folytatni a politizálást. A Zala Vármegyei Közgyűlés ülésén pedig azt mondta, természetesen nagyon sajnálja az esetet.

- fogalmazott.

Hozzáfűzte, a választókerületében folyamatosan járja az utcákat, és bárki bármilyen kérdéssel fordul hozzá, válaszolni fog.