rendőrség;Pest megye;nemi erőszak;

Üvöltve kért segítséget a megerőszakolt nő, de a gyorsétteremnél senki nem mozdult

Elfogtak egy férfit, aki autójába kényszerítette, megöléssel fenyegette és megerőszakolta feleségét - tudatta a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szerdán.

A nyomozás adatai szerint a nőt munkából hazafelé menet, otthonához közel várta külön élő férje, megölelte, majd a következő pillanatban egyik kezével megmarkolta a haját, a másikkal felnyalábolta a lábait és betuszkolta kocsijának csomagtartójába. A nő hiába kiabált segítségért, rugdosta a kocsit, nem tudott szabadulni. A férfi egy domonyvölgyi erdős területen engedte ki a nőt, ahol kést rántott, megöléssel fenyegette, majd megerőszakolta.

A történtek után a nőt beültette maga mellé, majd elindultak a Duna túloldalára. Egy gyorsétteremnél a nő megpróbált megszökni, kiugrott a kocsiból, de hiába kért üvöltve segítséget, közelében senki nem mozdult. Az emberek végignézték, amint a férj elkapja őt, visszarángatja a kocsiba és elszáguld.

A férfi miután elfogták panasszal élt a gyanúsítás ellen, a terhére rótt bűncselekmények közül a személyi szabadság megsértését részben elismerte, a nemi erőszakot és a késsel fenyegetést azonban tagadta. Szerinte békülékeny együttlét volt, amelybe neje beleegyezett.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság az azóta letartóztatott férfival szemben hozzátartozó sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntettének, valamint aljas indokból, felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértése bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le az eljárást.