18+;Pécs;gyermekgyilkosság;

Anyja ölhette meg a Pécsen holtan talált három éves kisfiút

A nő férje csak reggel tudta meg, hogy mi történt. 

Csütörtökön, negyed egykor jelezték a mentők, hogy megkíséreltek újraéleszteni egy három éves pécsi kisfiút, azonban a gyermek életét vesztette. 

A nyomozók szakértők bevonásával vizsgálják a haláleset körülményeit. A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett gyanúja miatt indított büntetőeljárást - közölte szűkszavú tájékoztatásában a rendőrség. 

A Bama.hu információi szerint a Hősök terén található egyik lakásban történt a gyilkosság. Úgy tudják, hogy az asszony előbb végzett a kicsivel, majd lefeküdt aludni. Férje csak reggel vette észre a szörnyűséget. 

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája ide kattintva elérhető

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.