propaganda;Kunfalvi Nóra;

Főosztályvezető lett a Miniszterelnöki Programirodán a lejárató anyagairól hírhedtté vált Kobza-Kunfalvi Nóra

Ő volt az, aki pár évvel ezelőtt Spéder Zoltánról készített egy olyan anyagot, amely miatt a bíróság rekordösszegű sérelemdíjat ítélt meg a kegyvesztett bankárnak. 

A Miniszterelnöki Online Kommunikációs Főosztály vezetője lett Kobza-Kunfalvi Nóra a Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetiroda Miniszterelnöki Programirodáján – adta hírül egy, az Orbán-kormány oldalán megjelent személyiügyi értesítőre hivatkozva a K-Monitor. 

Minisztériumi szerepvállalása előtt Kobza-Kunfalvi Nóra éveken át a Fidesz szócsöveként működő TV2-nél dolgozott. Az ő nevéhez fűződik több lejárató riport is: például Juhász Péterről, az egykori ellenzéki párt, az Együtt alelnökéről, Pukli Istvánról, a Tanítanék Mozgalom egyik vezetőjéről, és a leghírhedtebb összeállítást is ő készítette el. Ebben a NER-ben kegyvesztetté vált bankárról és üzletemberről, Spéder Zoltánról jelentetett meg olyan képeket és információkat, amelyek miatt aztán a bíróság rekordösszegű, 5,7 millió forintos sérelemdíj kifizetésére kötelezte a televíziót.

Telex két évvel ezelőtti videójából az már kiderült, hogy Kobza-Kunfalvi Nórának belépőkártyája van a Karmelita kolostorba.