Óbudai Egyetem;Gránit Bank;Tiborcz István;

Stratégiai együttműködést kötött Tiborcz István bankjával az alapítványba kiszervezett Óbudai Egyetem

Gyümölcsöző lesz.

Stratégiai együttműködést kötött a Tiborcz István érdekeltségében lévő Gránit Bank és az Óbudai Egyetem - közölte az egyetem hétfőn az MTI-vel.

A közlemény idézte Kovács Leventét, az Óbudai Egyetem rektorát, aki a megállapodásról elmondta, hogy a Gránit Bank a tervek szerint az egyetemi diákszervezettel közös rendezésben előadásokat tart a pénzügyi tudatosság témakörében. Emellett szeretnék bevonni a hallgatókat banki ötletpályázatokba, tesztelésekbe, és olyan tevékenységekbe, amelynek célja, hogy részt vegyenek a banki működés széles körű innovációs folyamatában.

Hegedüs Éva, az Orbán Viktor vejének érdekeltségében lévő pénzintézet elnök-vezérigazgatója a közleményben megjegyezte, a Gránit Bank stratégiai partnerként innovatív és integrált pénzügyi szolgáltatásokat nyújt és gyakornoki helyeket ajánl fel a felsőoktatási intézmény hallgatóinak.

Az Óbudai Egyetem Magyarország vezető informatikai és műszaki felsőoktatási intézményeként olyan együttműködésre törekszik, amelynek része a legkorszerűbb fejlesztésekben való részvétel - olvasható az alapítványba kiszervezett egyetem közleményében.