baleset;Nemzeti Színház;Vidnyánszky Attila;Szász Júlia;Horváth Lajos Ottó;

Minimum fél évbe telik, mire felépül a Nemzeti Színház balesetet szenvedett színésze

Vidnyánszky Attilával nem beszélgettek azóta.

Minimum fél évbe, de akár több időbe is beletelhet, mire balesete után teljesen felépülhet Horváth Lajos Ottó, a Nemzeti Színház színésze - erről az Indexnek adott interjújában beszélt.

A színész a körülményekhez képest ugyanakkor elmondása szerint jól van. Kéz- és lábsérülését igyekeznek a megfelelő szakemberek megfelelően kezelni. Jelenleg ez köti le a figyelmének nagy részét. „Valószínű, hogy most egy huzamosabb ideig nem fogok tudni visszatérni olyan formán, hogy úgy tudjam ellátni a munkát, ahogy azt szeretném” - mondta, hozzátéve, úgy nincs értelme csinálni, hogy az ember nincs ott száz százalékig.

Horváth Lajos Ottó elmondása szerint Vidnyánszky Attilával, a Nemzeti Színház vezérigazgatójával nem beszélgettek a baleset óta. „Őt most nagyon leköti a színház, engem pedig nagyon leköt a gyógyulás, aztán amikor lesz erre idő meg alkalom, akkor majd beszélgetünk” - mondta. A balesetben megsérült másik színésszel, Szász Júliával viszont néha felhívják egymást telefonon. „Hála istennek már ő is jobban van, ő is azzal tölti az idejét, hogy minél előbb meggyógyuljon” - mesélte Horváth Lajos Ottó.