pedofília;Novák Előd;óvoda;homofóbia;Mi Hazánk Mozgalom;

A gazdagréti óvodai bűnügyet használja a Mi Hazánk Mozgalom arra, hogy összemossa a pedofíliát a homoszexualitással

A szélsőjobboldali párt alelnöke név szerint említette az ügy elmegyógyintézetben lévő gyanúsítottját.

Mint korábban mi is hírt adtunk róla, a szexuális kényszerítés bűntette miatt letartóztatták az egyik pedagógiai asszisztenst. A végrehajtás helyszínéül az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyintézetet jelölték ki. 

A párt alelnöke és volt újbudai önkormányzati képviselője, Novák Előd vasárnap az intézmény épülete előtt tartott sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy egyes vélemények szerint azért nem mertek a férfival szemben fellépni, mivel ő Újbuda óvodáiért felelős humánszolgálati igazgatójának, Győrffyné Molnár Ilonának a fia. Megjegyezte, hogy az óvodákért felelős momentumos alpolgármester is nyíltan homoszexuális, ő tűzte ki a szivárványos zászlót a másik „homokos” alpolgármesterrel közösen. Az óvodákért felelős humánszolgálati igazgató bár nyugdíjba ment, de az önkormányzat megbízási szerződéssel visszafoglalkoztatja - mondta.

A politikus kitért arra is, hogy a kerületi önkormányzat saját bevallása szerint február 23-án értesült erről a pedofilbotrányról, mégis több mint egy hétig hallgatott az ügyben. Megpróbálták eltussolni, csak a hírek megjelenése után adtak ki közleményt, de abban sem említették egyetlen szóval sem a pedofíliát, sem a homoszexuális visszaélést, még a szexuális kényszerítést sem, ami alapján a rendőrség őrizetbe vette az elkövetőt. Novák Előd kijelentette, hogy a gyanú szerint a férfi az óvoda területén lévő mosdóban fajtalankodott egy kisgyermekkel. Közölte, hogy a homoszexualitás és a pedofília közötti empirikus kapcsolatot számos kutatás kimutatta már, a gyakorisági, valószínűségi számok abszolút magukért beszélnek. Itt az ideje a politikai felelősséget is levonni azoknak, akiknek le kell vonni. Ide vezet az a propaganda, amit mint szellemet a palackból kieresztettek - zárta mondandóját Novák Előd.

Ami pedig a Fidesz és a szélsőjobb közti homofóbia-versenyt illeti: mint korábban hírt adtunk róla, az építési és közlekedési miniszter egy csütörtöki sajtótájékoztatón azt mondta, a bicskei gyermekotthon korábbi, pedofíliáért elítélt igazgatójáról, Vásárhelyi Jánosról mindenki tudta kinevezésekor, hogy homoszexuális.