CÖF;Magyar Péter;dollárbaloldal;Dead Kennedys;

Kapcsolt a CÖF, Magyar Péterre cserélte Fekete-Győr Andrást a legújabb lejárató anyagaiban

Kis fáziskéséssel érzékelte a fideszes álcivil szervezet, hogy immár Magyar Péter az új főgonosz, gyorsan össze is gyurcsányozták egy kicsit.

Néhány hete lepte el az utcákat a CÖF legújabb dollárbaloldalozós plakátkampánya, párhuzamosan a dollárbaloldalozós videóikkal. Ezeken Karácsony Gergely, Gyurcsány Ferenc, Fekete-Győr András és Márki-Zay Péter szerepeltek, továbbá lelopták hozzá a Dead Kennedys amerikai punkegyüttes ikonikus dizájnját az ingre fújt dollárjellel.

A kormánypárti álcivileknek a jelek szerint mindezidáig nem tűnt fel, hogy a Momentumot már nem Fekete-Győr András (de még csak nem is Gelencsér Ferenc), hanem Donáth Anna elnökli. Az viszont mostanra nekik is leesett, hogy a kormányzati kommunikáció új patás ördöge immár Magyar Péter, Varga Judit NER-rel szembeforduló exférje, a Diákhitel Központ volt vezetője lett. Ennek megfelelően a lejáratókampányukat és némileg átszabták: az online hirdetéseikben immár Magyar Pétert illesztették Fekete-Győr András helyére. Ehhez kiragadtak tőle egy idézetet a Rangos Katalinnak adott interjújából, melyben elejtett azt a mondatot, hogy „alapvetően én egy liberális ember vagyok”. Erre már jön is a konklúzió, miszerint „Magyar Péter csak egy újabb dollárbaloldali politikus”, azzal a lendülettel pedig oda is animálják Gyurcsány Ferenc mellé.

A dizájn ellopásával kapcsolatban egyébként a Dead Kennedys nemrég nyilatkozott is és kikérték maguknak a történteket, Orbán Viktort emellett wannabe diktátornak, a rendszerét pedig fotelfasiszta rezsimnek nevezték.