Fidesz;pedofília;Vác;kiskorú veszélyeztetése;önkormányzati választás 2024;

Egy helyi lap állítása szerint gyermekről terjesztett meztelen fotót a váci fideszes polgármesterjelölt

Azóta törölte a képet, de csak miután a helyi portál észrevette azt.

Internetes pedofilok szabad prédájává tett egy gyermeket Imre Zsolt, Vác fideszes polgármester-jelöltje - írja a Vác és környéke portál.

A lap szerint a fideszes politikus olyan képet tett közzé a közösségi médiában, amely a gyermek teljes, meztelen testét ábrázolja. Mivel a fotó nyilvános megosztású, ahhoz bárki hozzáférhetett. A gyermeket súlyosan veszélyeztető képet Imre Zsolt azóta törölte a Facebook-profiljáról, de értesüléseink szerint ezt csak azt követően tette meg, hogy a Vác és környéke portál észrevette a fotót és beszámolt róla.

Februárban derült ki, hogy Imre Zsolt lesz a Fidesz váci polgármester-jelöltje. A Vác.hu szerint a kormánypárti politikus jelenleg a Dunakeszi Járási Hivatalt vezeti, korábban a térség fideszes országgyűlési képviselője is volt. A portál érdekességként egyebek közt azt idézte fel a munkásságával kapcsolatban, hogy korábban a parlamentben sürgette félezer bevándorló betelepítését a volt Esze Tamás laktanya területére. „Kb. 500 fő elhelyezéséről lenne szó… úgy gondolom, hogy a Belügyminisztériummal, ha erre befogadó szándék van, szerződést lehet kötni a tábor működtetési idejére… Természetesen azért kérem a várost egy ilyen jellegű döntés támogatására, mert a menekültek közül többen rendelkeznek letelepedési engedéllyel is, akik nem csak tábor területén tartózkodnának” - érvelt akkor.