Videó;Magyar Kétfarkú Kutya Párt;Kovács Gergely;Magyar Péter;TISZA Párt;

Kovács Gergő: Magyar Pétert a független sajtó építette fel – Videó!

Egyelőre nincs véleménye a Tisza Párt alelnökéről, majd csak egy év múlva lesz, amikor már látja, hogy mit csinált. 

Az látszott az elmúlt három hónapban, hogy az Orbán-kormánytól független sajtó végtelenül boldog lett attól, hogy van még annyi ereje, hogy fel tud építeni egy új szereplőt - jelentette ki a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) társelnöke, Budapest XII. kerület megválasztott polgármestere a Népszavának adott nyilatkozatában.

Kovács Gergő azt mondta, amikor még semmit sem lehetett Magyar Péterről tudni, akkor utánanéztek, és a Telexen és több cikket találtak róla, mint  saját magukról összesen. – Igen, a Tisza Pártot a Fidesztől független sajtó építette fel. Remélem, nem egy olyan lóra tettek, amelyet aztán majd rugdosni kell, meg szégyenkezni miatta - fűzte hozzá. Ezt ő nem tartja hibának, mivel sok, általa ellenzékinek tartott újságíróval beszélt, akinél látott egy, általa teljesen érthetőnek nevezett Fidesz-utálatot. Az MKKP közellenség volt a 444-nél, a Telexnél, mindenhol, mert nem fogott össze a DK-val meg az MSZP-vel. Ezeknek az volt a fontos, hogy legyen bárki, aki a Fideszt leváltja, és mondjuk nem náci - – fejtette ki.

Miért szavazott minden negyedik budapesti olyan emberekre, akikről soha nem hallott? – feszegette.

Magyar Péterről egyébként máig nincs véleménye, mivel akkor tud bárkit alkalmasnak tartani bármire, ha látta, mit csinált. Éppen ezért nem tud róla sem jót, sem rosszat mondani, megítélése a következő években dől el. Megjegyezte, nem tartja szerencsésnek, hogy valaki kettő hónap alatt épít fel egy pártot. „Az tök jó, hogy van egy karizmatikus faszi. Egy párt az sok száz ember, aki abban részt vesz, képviseli, dolgozik, ezt még nem látjuk. Egy év múlva nagyon szívesen elmondom, hogy jó vagy rossz véleményem van Magyar Péterről” - fogalmazott Kovács Gergő. 

Fekete Norbert videója.